Oppening bardzo fajny. Michał w blondzie nie bardzo mi się podoba, a Kryspin i Kasia całkiem nieźle, chociaż po ich duecie spodziewałam się czegoś lepszego. Choreografia była taka sobie, ale klimat naprawdę super.
krev mam podobne odczucia,spodziewałam się czegoś więcej po tej parze.
no nie zachwycił mnie ten występ,mimo mojej ogromnej sympatii dla Krysa i Evanescense.
Pop Artura i Justyny - super. Stroje świetne i jestem zdziwiona taką dobrą opinią z ust Michała na temat ich obojga.
[ Dodano: 2008-05-21, 22:13 ]
Kasia i Kryspin - super, naprawdę im sie ten hh udał. Chreografia bardzo fajna. (:
Ania i Gieorgij - fajny występ. Niczym mnie nie zaskoczyli, ale generalnie podobało mi się.
Artur i Justyna Rock&roll - suuuuuper. Chyba sie nawet na temat nie musze wypowiadać. Strasznie mi się podobało.
mnie sie najbradziej podoba w tym odcinku fryzura Michała.. a tak na poważnie.. to sie juz rozkrecili i sa same pozytywne komentarze..
_________________ Dance is your pulse, your heatrbeat, your breathing.
It's the rythm of your life.
It's the expression in time and movement, in happiness, joy, sadness and envy.
Opening beznadziejny imo.
Trochę się zawiodłam na parze Kryspin - Kasia. Może za dużo oczekiwałam? Ten współczesny był... nijaki. Z punktu widzenia, kogoś kto nie zna się na technice, z mojego, był nijaki. Stroje, klimat fajnie. ale choreografia nie powaliła, zwłaszcza po zeszło tygodniowym modernie. I jakoś między nimi nie stykało. Zaskakująco w hh podobali mi się zdecydowanie bardziej
Zaskakująco podobał mi się Greg - znaczy taniec rock'n'roll - fajnie. Pop- średnio. Na razie tyle.
Blond Michał - ładnie mu ale już przesadził z tym zachowaniem po hh - wtf? Te kłótnie z Agustinem
_________________ "Nie będę strzelała ręką,
gdyż kto strzela ręką, ten zapomniał oblicza swego ojca.
Będę strzelała umysłem.
Nie będę zabijała bronią,
gdyż kto zabija bronią ten zapomniał oblicza swego ojca.
Będę zabijała sercem."
no ok to moja trójka finałowa po dzisiejszym odcinku się wyklarowała zdecydowanie.Jest to Justyna,Artur,Kryspin
reszty w ogóle nie potrafię ocenić,nie wiem które osoby z pozostałej trójki powinny odpaść,po prostu nie wiem:(
tylko błagam nie dajmy odpaść Kryspinowi,Arturowi i Justynie!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum