Przegapiłam oppening!! No wiec: Hip hop Artura i Kasi straaasznie mi się podobał, takim dancehall'em mi zalatywało, świetnie było. Jazz Kryspina i Ani średnio, zatańczone fajnie, ale choreograf się nie za bardzo wysilił. Jive Artura i Ani super, również bardzo mi się podobało, duuużo energii. Tango Kryspina i Kasi bardzo fajne, ale Kasia była w nim lepsza, tak jak poprzednim razem z Kamilem.
Też myślałam, że przegapiłam opening chyba to już byłoby za dużo, oj.
W ogóle dla mnie naprawę za słabo na półfinał... Chyba tylko ten hip hop był w porządku. Solówki za to miooodzio ale w ogóle nie spodziewałam się, że aż tak będę się denerwować, muszę się ogarnąć
Fajnie, że reszta 16 byyyła... i radośc Kryapina, masakra w kulisach
_________________ "Nie będę strzelała ręką,
gdyż kto strzela ręką, ten zapomniał oblicza swego ojca.
Będę strzelała umysłem.
Nie będę zabijała bronią,
gdyż kto zabija bronią ten zapomniał oblicza swego ojca.
Będę zabijała sercem."
w poprzedniej edycji był opening chyba w półfinale??
poziom słaby,trójka finałowa do przewidzenia,mimo mojej przeogromnej sympatii do kryspina mam wątpliwości czy to nie Artur powinien wygrać. On chyba mógłby odnieść przeogromny sukces za wielką wodą:)
OOO odcinek mi sie podobał...
kaska z Arturem normalnie szacun!!! Rewelacja..
Ania i krispin tez
Artur z Anią jive.. zgadzam sie z Egurrolą:)
Kaska i Krispin - no faktycznie Kaska lepsza..zajefajny element z tym przejsciem podnoszeniem..:)
Arti z Krisem co to było?? Ogolnie fajnie ale nic nie zrozumialam..
Tak samo jak duet damski.. Nawet jakby bylo rowno to i tak jakos choreo do .... nic nie skumalam.
Solowki:
Ani mi sie bardzo podobala .Artura tez.
ale Kryspin normalnie mnie zagioł. Jestem pod wazeniem. Najlepsza jego solowka.
Co do Kaski to nic nowego..Generalnie ma nudne solowki choc dobre technicznie
Swoja drogą to KK -dwoje marudów i nie wierzących w siebie osobek
kontra AA dwoje energetycznych ludzi.. No no..
Co do glosowania to 20 sms lacznie z mama na Artura + chyba 5 na Anie..:)
Ciesze sie ze Artur jest w finale..:) Krev nie? My sie cieszymy!!!
jesli chodzi o jury to ten filmik dla Piróga lol usmialam się:D i tekst pt" ty pekinku" rozlozyl mnie na lopatki...
Ostatnio zmieniony przez Justine 2008-05-28, 22:23, w całości zmieniany 1 raz
openingu nie bylo wogole tylko prezentacja i taniec z Kinga
ogolnie odcinek jak na polfinal przecietny do duetow damsko damskich i mesko meskich mi sie podobalo te 2 tance byly slabe fajny HH podobal mi sie Jive i Tango(Kasia Rulez) Jazz?? zdecydowanie za latwy jak na polfinal. Solowki ?znowu Kaska rzadzila Artur tez mi sie podobal
Kryspin mi sie od 2 odcinkow nie podoba wogole taki drewniany jest .
Ania odpadla myslalem ze odpadnie Kryspin bo nic ciekawego od 2 odcinkow nie pokazywal jego solowki sa sztywne i bez wyrazy
zdecydowanie Kubalska powinna wygrac ten program nie ma dla niej konkurencji taka Natalia 2 edycji
_________________ jam jest złoooooo największe i najgorsze ze wszystkich zełłł
grochu_18 [Usunięty]
Wysłany: 2008-05-28, 22:47
To moje wrażenia :
OPENING : nie było, już wiedziałem,że będzie 6 tańców (co było największą durnotą w całej edycji!!)
Kasia&Artur : Podobało się, nic wybitnego, ale ujdzie...
Kryspin&Ania : Choreografia pod Ankę! Kryspin nie wykazał się, zatańczył poprostu choreografię, fajny klimat...
Artur&Ania : Jive? No też ujdzie... ale znów nic specjalnego :/:/!
Kasia&Kryspin : Tango okazało się rozczarowanie, piosenka - no to był żart! Kaśka świetnie, Kryspin, spodziewałem się więcej...
Kasia&Ania : ...yyyyy... sorry, ale moje pierwsze skojarzenie: impreza w zajeździe!
Kryspin&Artur : To będzie zaskoczenie: podobało się! Po Arturze spodziewałem się więcej, Kryspin bardzo dobrze...
SOLO :
Ania : Zaskoczenie : bardzo fajna solówka, inna !
Kryspin : Nooo.... to jest Kryspin! Brawo! Brawo! Najlepsza solówka!
Kasia : Bardzo klimatyczna, bardzo ładnie... !
Artur : Wrażenie Ok, ale to już było, mógłby dodać jakieś nowe elementy... powtarza się stanie na rękach, salta...
WERDYKT : Sprawiedliwy...
Przyjazne linki Sponsor
Skad: Z forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum