Szukaj • Grupy • Rejestracja • Zaloguj

PORTAL •  CHAT [1] •  Regulamin •  Mapa •  Album •  Ludzie •  F.A.Q •  BB CODE •  Statystyki •  Download

Poprzedni temat :: Następny temat
Przesunięty przez: Montagros
2008-09-03, 15:20
[2008/06/05][Odc. 14 (edycja II)] FINAŁ!!!
Autor Wiadomość

phoenix 
Przebijam się

Wysłany: 2008-06-06, 19:35   

Finał był naprawdę świetny, na wysokim poziomie, opening rewelacyjny, duety (wszystkie trzy!) również rewelka, freestyle i solówki też super, a występ tancerzy z Glebą to już w ogóle odjazd, chociaż dałbym Glebie jeszcze z minutkę na jakąś wyrazistą solówę :D
Moim zdaniem najlepiej w finale zaprezentował się Kryspin, ale i tak zawzięcie kibicowałem Kasi, wysłałem na nią sporo SMS-ów (właśnie policzyłem - równo 20 :mrgreen: ), ale cóż, najwidoczniej tak musiało być. Jakby jeszcze Kryspin zwyciężył, to bym łatwiej to przeżył, ale w ten sposób dosyć trudno mi to zaakceptować.
Tak czy owak, szczere gratulacje dla zwycięzcy, jestem pewien, że Artur nie zmarnuje tej nagrody i w trzeciej edycji szczęki nam opadną, jak go zobaczymy w finale :wink:

Tak ogólnie, to uważam drugą edycję za udaną, sporo naprawdę fajnych, utalentowanych, charyzmatycznych osób (Kryspin, Kasia, Justyna, Mila, Roxi, Ania, Artur, nawet Greg i Aneta...), sporo świetnych tańców, a Kasia to normalnie moja platoniczna miłość 4ever :D

I mam nadzieję, że trzecią edycję wygra wreszcie jakaś kobieta :wink:
niż walić głową w bezbarwny i twardy mur

grochu_18
[Usunięty]

Wysłany: 2008-06-06, 19:42   

Lepiej późno, niż wcale...: To teraz moje wrażenia :]!

OPENING : No nie zachwycił... ale Ok, Kasia śliczna... ;) ;) Mhmmm... A, no sorry... zapomniałem o naszej największej STAR! Kinga... przestań tańczyć!! Będzie lepiej dla wszystkich, bo robisz pośmiewisko... co się stało z Kingą z TZG?? Co...?
JAZZ : Marzenie... śliczne! Takie odprężające, odstresowujące... wspaniale! :) Czekałem na ten taniec, doczekałem się :) ) Mimo,że Modern Jazzu J&K nie pobiło...
HH : Szok!! BOMBA!BOMBA! Kryspin - największe zaskoczenie! Według mnie swoją osobowością w tym tańcu pobił zdecydowanie Artura... Synchrony... nie wiem, było tak fantastycznie,że nawet nie zauważyłem,że było coś nie tak! :]
POP : No najsłabszy duet, zbyt słaby taniec jak na finał... Dla mnie tylko poprawnie... Kaśka to chyba była o głowe wyższa od Artura w tych szpilkach... :]!

Freestyle :
Artur : sorry,ale na mnie jego akrobacje już nie robią wrażenia... cały czas to samo... :/:/!
Kasia : Ok, ale była najsłabsza... Ale podobało się...
Kryspin : Rozwalający był... takiego Kryspina to nawet w snach się nie spodziewałem... :) BOMBA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SOLO :
Kryspin : zbędny komantarz, ale uwielbiam tą solówkę... moja ulubiona w całej edycji! :) Kryspin jesteś wspaniały!!
Kasia : Idealnie muzycznie... dla mnie super! :) :) Muzyka świetna! :]!
Artur : To samo znów... muzyka fajna ;) !

Co do werdyktu, no nie jestem zadowolony... :( !!

Ale po co jemu wygrana? Co on będzie trenował na broadway'u? HH - przecież w tym jest mistrzem... RESPECT za to... Przecież nie pójdzie nagle na JAZZ... :/:/ Ehhh....

KRYSPIN !!!!! TKZK!!! :)

Idiotically 
Gaduła

Wysłany: 2008-06-06, 21:08   

Cytat
I mam nadzieję, że trzecią edycję wygra wreszcie jakaś kobieta

no własnie ja dochodze do wniosków, że głosuje większość lasek, a one wolą oddawać głosy na facetóów . jeśli tak dalej pójdzie to żadna dziewczyna nie wygra tego programuu, noo.

Leila
Debiutant

Wysłany: 2008-06-07, 16:51   

Cytat
Podejrzewam też, że nie chcieli na pierwszym miejscu dać tańca kogos z finalistów (choć macie rację - ogólnie Kryspin dominował :) )

Nie prawda. Liczyłam i były 3 tańce związane z Arturem, 3 tańce związane z Kryspinem [w ten jeden z Kaśką] i 2 tańce związane z Kaśką... więc? Ale pewnie co tam, trzeba przecież napisać , ze Artur to totalne dno.

Widocznie widzom nie spodobała się wredna Kaśka, krzycząca na wszystkich dookoła i wiecznie zniesmaczona. I dobrze, chociaż fakt - świetnie tańczyła.

W tym całym bajzlu szkoda mi Kryspina. W końcu do niego Piróg powiedział, że lubi oglądać rozwój tancerzy.

Btw uważam, że zaszkodziły Kaśce opinie Piróga. Widać, że ona sama też nie była z tego zbyt zadowolona. Tak jak ktoś tutaj napisał - w 1 edycji promowali Natalie i przegrała, Kaśka też.

Mia
Stały Tubylec

Wysłany: 2008-06-07, 17:34   

Leila napisał/a

Nie prawda. Liczyłam i były 3 tańce związane z Arturem, 3 tańce związane z Kryspinem [w ten jeden z Kaśką] i 2 tańce związane z Kaśką... więc? Ale pewnie co tam, trzeba przecież napisać , ze Artur to totalne dno.
Widocznie widzom nie spodobała się wredna Kaśka, krzycząca na wszystkich dookoła i wiecznie zniesmaczona. I dobrze, chociaż fakt - świetnie tańczyła.

A gdzie tam wyczytałaś, że Artur to dno??? Za daleko się zapędzasz.
Kasia wcale nie jest taka wredna jak ją malują. Owszem pokrzyczała na partnerów raz czy dwa, ale zawsze potrafiła ich pochwalić i docenić. Gleba też nie był aniołkiem :wink:

Leila
Debiutant

Wysłany: 2008-06-07, 17:44   

Dało się to wyczytać z większości Waszych wypowiedzi.

Przedstawiła się jako wredna i zarozumiała dziewczyna. Jak jest naprawdę? Nie mam pojęcia i szczerze mówiąc mało mnie to interesuje

Idiotically 
Gaduła

Wysłany: 2008-06-07, 18:25   

Leila napisał/a

Ale pewnie co tam, trzeba przecież napisać , ze Artur to totalne dno.

sorry, ale chyba NIKT nie zasługuje na takie słowa. opanuj sie troche dziewczyno.

Leila
Debiutant

Wysłany: 2008-06-07, 18:54   

Hahaha ja jestem opanowana <lol2>

To Wy wyluzujcie.

Widocznie Kaśka nie przekonała widzów czemu się w ogóle nie dziwię bo jestem pewna, że większość odebrała ją tak jak ja.

Zresztą chyba nie od dziś wiadomo, że w większej mierze jest to konkurs osobowości a nie tańca.

Kat 
Look At Me

Redaktor portalu

V.I.P

Wysłany: 2008-06-07, 20:17   

Leila o co Ci wogóle chodzi? Już się pogubiłam. Sądzisz, że uważamy Artura za dno..nie rozumiem wogóle o co te pretensje. Ja na pewno tak nie sądze, a reszta zapewne też. Możesz to po ludzku wytłumaczyc? Byłabym wdzięczna..
Mówi się, że potrzeba tylko jednej minuty, żeby kogoś zauważyć,
jednej godziny, żeby go ocenić i jednego dnia, żeby polubić,
ale całego życia, by go później zapomnieć
.

I'm a dreamer,
a distant dreamer,
dreaming for hope...

Leila
Debiutant

Wysłany: 2008-06-07, 20:45   

Pretensji brak.
Czytają Wasze wypowiedzi wnioski są jednoznaczne.
Ale wiadomo, zawsze tak jest jak nie wygrywa ten na którego się stawiało.

Mia
Stały Tubylec

Wysłany: 2008-06-07, 21:01   

Bzdury pleciesz. Nikt, nawet najbardziej wkurzony wygraną Artura, nie nazwałby go dnem.

Jesienna 

Super Sponsor

Wysłany: 2008-06-08, 21:07   

Leila napisał/a
Cytat
Podejrzewam też, że nie chcieli na pierwszym miejscu dać tańca kogos z finalistów (choć macie rację - ogólnie Kryspin dominował )

Akurat tak się składa, że zacytowałaś moją wypowiedź. Nie wiem gdzie wyczytałaś w niej zdanie "Artur to dno".
A merytorycznie też nie masz racji - jesli juz chcesz ten ranking analizować - bo liczy się nie tylko ile razy ktoś się pojawił (wtedy w ogóle robienie rankingu nie miałoby sensu, wystarczyłoby wyliczyć najlepsze tańce jednym cięgiem), ale też na którym miejscu.

Leila napisał/a
Dało się to wyczytać z większości Waszych wypowiedzi.

Jesli wyczytujesz coś z "większości wypowiedzi", to nie cytuj postu jednej osoby, w dodatku kompletnie nie pasującego do tezy, którą próbujesz udowodnić.
running over the same old ground
What have we found?
The same old fears,
wish you were here.

izula 

Redaktor portalu

Wysłany: 2008-06-09, 16:25   

Odcinek nawet na wysokim poziomie.
Wszystkie tańce bardzo fajne.
Gleba był super :D
Ale zwycięzca mi nie odpowiada, wolałam Kasie lub Krysa...

Leila
Debiutant

Wysłany: 2008-06-09, 22:21   

Jesienna, napisałam swój komentarz do Twojej wypowiedzi. Reszta nie tyczy się bezpośrednio Ciebie.

A poza tym pisałaś, że Kryspin dominował w tym rankingu więc odpisałam, iż nie bo mieli bo tyle samo pokazanych tańców z Arturem.

Jesienna 

Super Sponsor

Wysłany: 2008-06-10, 09:42   

Dobra, napiszę wprost: moim zdanim Kryspin dominował, bo jego tańce były na 2, 3 i 7 miejscu. Artur z partnerkami był na 4, 6 i 10.
Co nie zmienia faktu, że z doborem tańców i ich kolejnością w rankingu się nie zgadzam.
running over the same old ground
What have we found?
The same old fears,
wish you were here.

Przyjazne linki
Sponsor

Skad: Z forum

Odpowiedz do tematu