Po raz ostatni w tej edycji zapraszam do komentowania odcinka na żywo:)dziś największe emocje czekają na nas i wyrok ostateczny publiczności wreszcie się dokona;)Komentowanie Finału uważam za rozpoczęte:)
no wlasnie. nawet sie nad tym nie zastanawialam. nie moge sie juz doczekac. zeby tylko kryspin wygrał. albo kasia:D:D
_________________ Dance is your pulse, your heatrbeat, your breathing.
It's the rythm of your life.
It's the expression in time and movement, in happiness, joy, sadness and envy.
No to tak! Cieszę się bardzo, że zobaczę całą 16, to chyba najbardziej! Szczególnie tyczy się to Roxi i Kasi, które niestety już daawno odpadły
Boję się o Kryspina. MUSI wygrać. Ja nie chcę, by wygrała Kasia, no! [Artura jakoś pod uwagę nie biorę]. I ogółem boję się. Tego, co zobaczę. ^^
NERWY!!
_________________ "Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, aż znajduje się taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on to robi.."
by Albert Einstein ♥
Więc nie bój się.
Podaj swoją dłoń.
Zaufaj mi.
Byłam tam nieraz...
Tak, zakłóca może to naprawią w czasie reklam, nooo
Występ 16 w tamtej edycji bardziej mi się podobał... Ten filmik z Kryspinem i z Kasią świetny, głosuje na oboje, nie potrafię się zdecydować, wrr... tylko szkoda, że Jagielski, a nie Kasia Kizior...
_________________ "Nie będę strzelała ręką,
gdyż kto strzela ręką, ten zapomniał oblicza swego ojca.
Będę strzelała umysłem.
Nie będę zabijała bronią,
gdyż kto zabija bronią ten zapomniał oblicza swego ojca.
Będę zabijała sercem."
O matko i córko, te reklamy trwały chyba z 15 minut^^.
Opening przegapiłam oczywiście....
Cieszę się z tego finałowego odcinku, ale szkoda, że to już koniec - pewnie większość tak ma;].
Ładna ta sukienka Kingi, ale ma fatalny dekolt w niej...
No to Kaśka do boju;].
_________________ 'Bite the hand that feeds, tap the vein that bleeds, down on my bended knees...'
Chyba ten problem z dzwiękiem jest całkiem spory i jak tak dalej pójdzie to skończą im się materiały z powtórek... :/
Filmik z Kasia i Kryspin był świetny
_________________ ycd 1: Natalia, Maria
ycd 2: Kasia & Kryspin
ycd 3: Wiola, Tomek, Iza, Marcin
Już. myslałem, że jest tu panika, a tu cicho.... Coś, wywaliło najpierw 15 minut reklam, a teraz materiały archiwalne. Nie wiem, albo ktoś miał zawał, albo pożar, albo atak terrorystów... , nie wiem nie wygląda to dobrze, ale coś Wam powiem to znak, że dziś ten odcinek odbyć sie nie powinien przez szacunek dla Agaty Mróz...
No cóż, pozostaje nam czekać. Problem rzeczywiście wydaje się byc poważny. Ale mogliby chociaż jakis komunikat z wyjaśnieniem nadać.
O matko, po raz 17 zwiastun "Szpiega" :/
_________________ How I wish, how I wish you were here
We're just two lost souls swimming in a fish bowl
year after year
running over the same old ground
What have we found?
The same old fears,
wish you were here.
Ech, co w ogóle sie dzieje? Myślicie, ze tak specjalnie miało być, czy rzeczywiście jest coś tam nie tak? Bo miałam włączone reklamy i był taki ciąg ich i później jeszcze raz póścili dokładnie te same reklamy filmów... Bo chyba bez przesady, ale teraz znowu reklam by nie zrobili?
_________________ Taniec jest najwznioślejszą, najbardziej wzruszającą, najpiękniejszą ze wszystkich sztuk, bo nie jest tylko prostą interpretacją czy wyobrażeniem życia; jest samym życiem...
Get. Right. Emotions. Going.
Travis ^^
Przyjazne linki Sponsor
Skad: Z forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum