ulalala to moze forum zamkniete?;> to by wymagało zarejestrowania sie.. hmm czy sie opłaca?
wedlug mnie dobry pomysł... bo ludzie sie tylko rejestruja a nic nie pisza... a chyba nie od tego jest forum?
A tak pozatym jeszcze dwa dni i YCD bedzie :D
_________________ " Podaruj mi cos, czego nie zrobede sama
a wtedy ja szepne Ci
- mozesz mni dotknąć "
ewka86 [Usunięty]
Wysłany: 2007-10-15, 12:51
a co gdyby nasi dwaj jurorzy zrobili program gdzie uczyli by widzow roznorodnego tanca?na pewno kazdy by taki program ogladal. A ja jestem bardzo ciekawa jak Michal Pirog tanczy bo jeszcze nigdy nie widzialam go w akcji.
Moim zdaniem to bardzo dobry pomysł,żeby forum bylo zamknięte. A po zarejestrowaniu sie jeśli przez tydzień nie napiszesz choćby jednego posta to wylatujesz.Wtedy wszyscy ludzie z forum będą aktywni i forumowicze będą zgrani
a co gdyby nasi dwaj jurorzy zrobili program gdzie uczyli by widzow roznorodnego tanca?na pewno kazdy by taki program ogladal. A ja jestem bardzo ciekawa jak Michal Pirog tanczy bo jeszcze nigdy nie widzialam go w akcji.
Tanczy super;)
Cięzką pracę by mileli, ale pomysł fajny:)
mi wystarczy raz w tygodniu.. wkońcu uczestnicy też są ludźmi zasługują na troche odpoczynku...i tak pewnie mają mało czasu dla siebie bo muszą ostro ćwiczyć
_________________ Daj każdemu dniu szansę stania się najpiękniejszym w całym twoim życiu
Nie... Wystarczy raz ;D To napięcie przez cały tydzień "kto odpadnie z kolejnego odcinka" itd. to właśnie jest zarąbiste ! ;D Raz wystarczy, do tego są powtórki i kulisy w sobotę ;D No i do tego jeszcze filmiki na stronie głównej Pzdr :*
W srodę program na żywo, w sobotę powtorka i kulisy na TVN7, niedziela Złote tarasy, tam są zwykle tancerze. Pozostałe dni to filmiki na youtube i np. w czwartek Ci ktorzy niestety odpadli są w DDTVN
A i jeszcze są rekamy
_________________ "Muzyka jest niewidzialnym tańcem, a taniec niesłyszalną muzyką."
Jean Paul
widzieliscie KULISY???? alr oofi wyrwal Ance wlosy, matko Boska!!!to musialo strasznie bolec, wspolczuje tej dziewczynie, ale podbiegl do niej i chyba przeprosił ją
_________________ disney crew.
Dance Dance!
I'm Marina Gasolina <3
Przyjazne linki Sponsor
Skad: Z forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum