Wysłany: 2008-07-11, 13:08 Najlepszy choreograf II edycji
Kto Waszym zdaniem zasłużył na miano najlepszego choregrafa II edycji?W ankiecie zamiescilem tylko tych choregrafów którzy ułożyli choreografię do więcej niż jednego występu.Pamietajcie zeby napisac w poscie czemu tak uwazacie, za jaki taniec najbardziej cenicie tego choreografa
Ja zaznaczyłem Kasię Kizior. Nie dosc ze ukladala swietne choreo modern jazz (modern Kasi i Łukasza do Christiny Augilery "Hurt" z pierwszego odcinka, modern Justyny i Kryspina do Kelly Clarkson "Addicted" to jeszcze układy Patryka i Anety oraz Patryka i Kasi były również dziełem Kasi, tak jak i opening z 3go odcinka na żywo!)
Uwielbiam styl Kasi Kizior, ale jej praca jako choregrafa jest równie imponująca.
Jakie są Wasze typy?:>
<p.s. jezeli kogo pominalem kto spelnia warunek choreografii wiecej niz 1ego tanca-pisac PM prosze>
_________________ Marcin Mroziński&Wiola Fiuk-głosuj na taniec i wszechstronność, nie na śliczną twarz.
Ja równiez zaznaczyłam Kasie Kizior ) Poniewaz uwielbiam patrzec na jej choreo do modern jazzu ) itp:P
Szcególnie podobała mi sie gdy tańczył Kryspinz Justyna...to było takie piękne ...ahhh do tej pory oglądam to prae raz....na prawdę..Kasia Kizior potrafi ukazać uczucia, emocje, piekno....a ów wystep wydaje mi sie jednymz najlepszych w 2 edycji:))
A ja zaznaczylam Mariusza Olszewskiego Kasi Kizior moglabym za ten modern jazz Krysa i Justyny na kolanach podziekowac, poniewaz byl on cudowny, magiczny , ale szkoda mi troche M. Olszewskiego, bo mam wrazenie, ze jest on troche niedoceniany. Choreografie do salsy i wspolczesnego plus pomysl na stylizacje cos rowniez niesamowitego:)
Jak dla mnie ogólnie całaich \"ekipa" jest świetna inaczej by tam nie byli...każdy układa świetne choreografie w zakresie swoich tańcy )...sa po prsotu świetniw ty co robią, profesjonaliści:)) Ja najbardziej z YcD kojarzę Kasie Kizior, P. Jagielskiego , J. Szokalska, Ania Jujka, Mariusz Olszewski
Zaznaczyłam Joannę Szokalską ponieważ jak dla mnie jest ona klasą sama w sobie i nie schodzi poniżej pewnego poziomu . Takie tańce jak: rock'n'roll Anety i Kryspina, samba Ani i Kryspina czy Paso doble Kasi i Grega najlepiej o tym świadczą.
Niemniej jednak muszę przyznać że wahałam się czy nie zagłosować na Kasię Kizior ponieważ w tej edycji niektóre jej choreografie były rzeczywiście powalające
_________________ ycd 1: Natalia, Maria
ycd 2: Kasia & Kryspin
ycd 3: Wiola, Tomek, Iza, Marcin
zaznaczylam Kasie Kizior bo jest po pierwsze bardzo wszechstronna choreografką i ma swietny kontakt z uczestnikami.. jak dla mnie najbardziej zasłuzyla na miano Najlepszego Choreografa.
_________________ Dance is your pulse, your heatrbeat, your breathing.
It's the rythm of your life.
It's the expression in time and movement, in happiness, joy, sadness and envy.
Też zaznaczyłem Kasie Kizior bo jest najlepszym choreografem z pośród wymienionych tutaj Jej choreografii nie da się opisać słowami to trzeba zatańczyć
_________________ "Taniec jest jak napad na bank – liczy się każda sekunda."
I can't feel the way I did before. Don't turn your back on me. I won't be ignored.
Zagłosowałam na Kasię Kizior.
Ale bardzo tez cenie i podziwiam to co zrobiła w tym programie Joasia Szokalska- wszystkie jej choreografie były naprawdę solidne, miały wyraz i przyciągały uwagę.
_________________ Choćbyśmy cały świat przemierzyli
W poszukiwaniu Piękna,
Nie znajdziemy go nigdzie,
Jeżeli nie nosimy go w sobie.
Również zaznaczyłam Kasie Kizior, już w pierwszej edycji podobały mi się jej choreografię, wszystkie były świetne, inna sprawa z wykonaniem.
Tak jak lisa myślę, że Joanna Szokalska również zrobiła kawał dobrej roboty, no i jeszcze David Hernandez Sanchez według mnie zasługuję na wyróżnienie, poza tym, miał fajnego psa
_________________ "Nie będę strzelała ręką,
gdyż kto strzela ręką, ten zapomniał oblicza swego ojca.
Będę strzelała umysłem.
Nie będę zabijała bronią,
gdyż kto zabija bronią ten zapomniał oblicza swego ojca.
Będę zabijała sercem."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum