Szukaj • Grupy • Rejestracja • Zaloguj

PORTAL •  CHAT [1] •  Regulamin •  Mapa •  Album •  Ludzie •  F.A.Q •  BB CODE •  Statystyki •  Download

Poprzedni temat :: Następny temat
co myslicie?
Autor Wiadomość

Allie 

Redaktor portalu

Wysłany: 2008-08-02, 16:18   

Faktycznie zapomniałam o dodatkowej nagrodzie. Skleroza nie boli :D Ja tez nadal przeżywam ten wieczór. Chelsie jest taka urocza. Jedna z moich ulubionych tancrek wszystkich edycji. Chyba przebiła w moim rankingu nawet Heidi. Aż łza zakręciła się w oku jak słuchałam pożegnalnych słów Chelsie.

Top 6 - opis odcinka

Tancecznie najlepszy odcinek w całej serii. Podobało mi się wszystko poza Twichem w Mambo i kilkoma solówkami. Dlaczego To nie Will tańczył z Chelsie tylko Twich :?: :?: :?:

Walc Wiedeński Courtney/Mark (10/10) - uwielbiam walca wiedeńskiego, romantyczne numery, klimat przygaszonych świateł i tę parę. Dodatkowo tańczyli do przepięknej piosenki.

Contemporary Katee/Joshua (10/10) - zdecydowanie lepsze comtemporary niż poprzednie Katee. Po tym numerze mogę stwierdzić, że Katee jest jedną z najlepszych tancerek w historii programu.

Mambo - (10/10)dla Chelsie, (6/10) dla Twicha. Chelsie zatańczyła najlepsze mambo w SYTYCD. Szkoda, że z Twichem. Chciałabym zobaczyć ten układ z tancerzem towarzyskim. Moim zdaniem pobiło by to nawet Mambo Heidi/Benji. Najlepszy jej występ w kategorii latin, albo na równi z argentine tango z poprzedniego tygodnia.

Jazz Courtney/Mark (10/10) - pierwsza choreografia Sonji, która mi się podobała. Podobało mi się jak podkreśliła styl Marka. Courtney z pazurem. Sexy, charyzmatycznie.

Passo doble Katee/Joshua (10/10) - passo z najwyższej półki. Jason zapraszam częściej.

Hip-hop Chelsie/Twich - Aż trudno uwierzyć w tym numerze, że Chelsie to tancerka towarzyska. Była genialna. Najlepszy Hip-hop Twicha. świetny koncept choreo, oryginalna muzyka.

Solo:

Chelsie - najlepsze jej solo. Energia, seksapil i zabójczy koniec. Jedno z najlepszych solo wykonanych przez tancerza towarzyskiego.

Twich - Jedna z lepszych jego solówek. Poza tym Cat po jego solówc była zabójcza.

Katee - Podobała mi się, ale była najsłabsza patrząc na jej dotychczasowe solówki.

Joshua - ostatnio bardziej mi się podobało. Nie porwało mnie.

Courtney - Cała Courtney. Uwielbiam jej solówki.

Mark - najlepsza solówka Marka. Absolutnie zakręcona. uwielbiam to solo!

Ostatnie słowo do wyników:

Choć pożegnanie Chelsie było dla mnie strasznie smutne, aż łza się w oku zakręciła, to pomaga mi świadomość, że przegrała w głosowaniu z równie świetnymi tancerkami. Każda z nich mogła odpaść tego wieczoru. Courtney, Chelsie i Katee są moim ulubionym składem dziewczyn za wszystkich czterech edycji. W drugiej nie lubiłam Donyelle, w trzeciej na miejscu Lacey widziałam Sarę, do pierwszej nie jestem aż tak przywiązana. Gdybym sama mogła wybierać Top 3 dziewczyn, wybrałabym dokładnie taki "zestaw" tancerek.

Pożegnanie Marka trudno mi przeżyć, bo był naprawdę świetny w Top 6 i przegrał z Twichem. Gdyby przegrał np. z Willem prościej było by mi się z tym pogodzić. Joshua również był rewelacyjny w tym tygodniu i zasługuje na finał.
S1:BLAKE, Melody
S2:ALLISON, Travis, Ivan, Heidi
S3:PASHA, Lauren, Danny, Sara
S4:CHELSIE, Katee, Gev, Mark, Courtney

sloth 
Stały Tubylec

Wysłany: 2008-08-02, 21:43   

Najpierw Gev, potem Will a teraz Mark... :cry:
O ile na pożegnanie Gev'a byłam już trochę przygotowana o tyle odpadnięcie Will'a brzmiało dla mnie jak ponury i bardzo kiepski żart. Jak dla mnie jest to największa porażka 4 edycji... dlatego też miałam ogromne nadzieje że chociaż Mark dojdzie do finału, a tu taki klops :roll:
Męski skład finału uważam za totalną pomyłkę, zwłaszcza jeżeli chodzi o obecność Twich'a! Ale to co naprawdę mnie przeraża to myśl, że Twich niestety ma ogromne szanse żeby wygrać....

Co do dziewczyn to bardzo cieszę sie że w finale jest Courtney :mrgreen: . Chelsie trochę mi szkoda, ale nie ubóstwiałam jej jakoś szczególnie. Co do Katee mam mieszane uczucia... wiem że jest dobra technicznie , wiem że ani razu nie została skrytykowana przez jury, wiem że wszystkie jej duety było świetne, ale ja po prostu nie potrafię polubić tej dziewczyny... jeżeli chodzi o duety to w 100% podobała mi się może w 3, a jeżeli chodzi o solówki to jak dla mnie jedna niewiele różni się od drugiej. Wiem że pokazuje w nich wspaniałą technikę i wogóle ale jednak szukam w tańcu też czegoś innego, czego jak dla mnie Katee nie ma :|

Wygrana Twich'a- największa porażka SYTYCD w historii tego programu :x
Wygrana Katee- ok, pewnie zasłużyła, ale ze szczęścia raczej skakać nie będę
Wygrana Joshua- też ok, nie wiem czy zasłużył, ale skakać też nie będę
Wygrana Courtney- bardzo bym się ucieszyła, chociaż szczerze mówiąc takie rozwiązanie wcześniej nigdy nawet nie przyszło mi na myśl.... ale GO COURTNEY!! :wink:

Dziwny jak dla mnie ten finał... naprawdę nie przypuszczałam, że będzie mi tak obojętne kto wygra. No ale, nie ma się co dziwić skoro finałowy skład jak dla mnie to całkowita abstrakcja...

sloth_mtbo

Elanor 
Piszę o wszystkim

Wysłany: 2008-08-02, 23:12   

sloth napisał/a
Wygrana Joshua- też ok, nie wiem czy zasłużył, ale skakać też nie będę

Myślę, że Josh zasłużył, może najbardziej z całej pokręconej finałowej czwórki - że Katee miała same dobre występy to co się dziwić, swoją technikę zawdzięcza treningowi, a Josh jest popperem, jak powiedział Shanks, koleś nie powinien być w stanie zrobić połowy z tego co zrobił w tym programie :) za to Twitch był często chwalony przez jury, bardziej niż powinien, nie wspominając już, że 3 razy miał hh + 1 krump, czy, że w obu choreo contemporary robił głównie za statystę (Mercy było fajnie, ale powiedzmy sobie szczerze, to Katee głownie tam tańczyła...).

Ja bym się nie obraziła gdyby wygrał Joshua.
Twitch totalnie nie zasłużył, to, że w tej edycji brakowało ludzi z osobowością i charyzmą, nie znaczy, że kiedy już ktoś taki się znalazł to musi od razu wygrywać.
Katee nie lubię i już.
Courtney jest jedyna osoba, z której wygranej mogłabym się umiarkowanie cieszyć. Mocno potrafiłabym cieszyć się tylko z wygranej Marka/Chelsie :( Poza tym zdaję się, że to ona dostawała najchłodniejsze oceny przez cały sezon, jeżeliby porównać tę 4. Boję się tylko, że w contemporary z Katee może wypaść blado, jeżeli chodzi o stronę techniczną :roll: bo emocje w tańcu potrafi moim zdaniem oddac 100x razy lepiej.

[ Dodano: 2008-08-02, 23:56 ]
Zabawne momenty sezonu 4 - część pierwsza! :)

Mnie zawsze najbardziej rozbrajała akcja z piórami w foxtrocie Marksie i komentarz Tabithy :lol:

Nie będę zabijała bronią,
gdyż kto zabija bronią ten zapomniał oblicza swego ojca.
Będę zabijała sercem.
"

lisa 
Stały Tubylec

Wysłany: 2008-08-03, 11:14   

Wygrana Joshua, byłaby dla mnie jeszcze znośna, bo lubię faceta i dobrze sobie radził w programie, chociaż nie wiem czy zaszedł by tak daleko gdyby nie był w parze z Katee.
Katee jest rewelacyjna, ale tak jak większość z Was, po prostu jej nie lubię, brakuje jej wyrazistej osobowości, nie przekonuje mnie, jest szara, nijaka, zwykła. Nie będę się cieszyć jeżeli wygra.
Ewentualne zwycięstwo Twitcha byłoby największą porażką tego programu. Nie rozumiem dlaczego doszedł dalej niż Mark, Will czy nawet Gev. Rozumiem, że Twitch ma osobowość, jest charyzmatyczny, ale trochę techniki też trzeba mieć. Twitch podobał mi się może w trzech tańcach, a to i tak głównie ze sprawą partnerki. Finał z jego udziałem to kompletna pomyłka i będę bardzo zła jeżeli wygra.
Udział Courtney to z perspektywy czasu, moim zdaniem, największa niespodzianka finału. Nie sądziłam, że zajdzie w programie dalej niż Gev, a kiedy w zeszłym tygodniu stanęła naprzeciwko Chelsie i Katee w głosowaniu byłam absolutnie pewna, że odpadnie. Baaardzo miłą niespodzianką było dla mnie to, że jednak została ( chociaż wolałabym żeby odpadła Katee zamiast Chelsie, ale cóż). Courtney jest miłą dziewczyną, w programie nie miała naprawdę słabego występu, radziła sobie ze wszystkim, do tego miała magiczne, urzekające solówki, więc widzowie jej to wynagrodzili. Bardzo mocno jej kibicuje, od początku była w gronie moich faworytów, a po eliminacji Chelsie nie przyjmuje do wiadomości innej opcji jak jej wygrana. Courtney jest jedyną osobą z mojego wymarzonego Top4, która rzeczywiście dotarła do finału, więc liczę na jej zwycięstwo. Chociaż nie chcę mieć złudnych nadziei, Courtney chyba nie ma tylu fanów co Katee czy Josh, do tego teraz nabawiła się wielu przeciwników- fanów Chelsie, którzy obwiniają ją o eliminacje swojej faworytki.
Jeżeli chodzi o duet Katee + Courtney zgadzam się z Elanor- technicznie pewnie Katee weźmie górę, ale Courtney jest dla mnie bardziej prawdziwa, bardziej emocjonalna, bardziej przekonująca, a to jest dla mnie najważniejsze w tańcu. Technika po stronie Katee, serce po stronie Courtney.
Żałuję tylko, że nie zobaczymy duetu Courtney + Chelsie :(
Jeżeli nie nosimy go w sobie.

Ralph Emerson

YCD: NATALIA!, Maciek, Piotrek.
YCDII: KASIA!, Kryspin, Greg, Justyna.
YCDIII: IZA!, Marcin, Wiola, Tomek.

Allie 

Redaktor portalu

Wysłany: 2008-08-04, 09:31   

lisa napisał/a
Udział Courtney to z perspektywy czasu, moim zdaniem, największa niespodzianka finału

Pisałam już gdzieś, że ta dziewczyna nas jeszcze zaskoczy i szczerze mówiąc nie jestem, aż tak bardzo zdziwiona jej obecnością w finale.

lisa napisał/a
do tego teraz nabawiła się wielu przeciwników- fanów Chelsie, którzy obwiniają ją o eliminacje swojej faworytki

Moim zdaniem to nie do końca prawda. Wiele osób, które kibicowało Chelsie, teraz popiera właśnie Courtney i niestety Twicha. Wiele fanów Marksie, to po prostu przeciwnicy Kathuy.

Ja widzę to tak:

Winner: Courtney Galiano! - za całokształt, jej rozwój w programie, osobowość, poczucie humoru, charyzmę na scenie i świetną umiejętność przekazywania widzą emocji.
Runner up: Katee Sheen - za technikę, wiele wspaniałych i niezapomnianych choreografii, skromność.
3 place: Joshua Allen - za odnajdującego się w innych technikach popera.
4 place: Stephen Twich Boss - za to, że to najniższe miejsce, jakie pozostało do przyznania.

Chciałabym, aby Top 2 składało się wyłącznie z dziewczyn, ewentualnie Josha.

Patrząc jednak na Top 4 przez pryzmat ostatniego finału. (Chodzi mi o to co pisaliśmy wcześniej - Sabra miałam dużo szczęścia, przez to, że była dziewczyną i trafiła do finału z Lacey siostrą poprzedniego zwycięzcy.) Idąc tym tropem Courtney i Katee są tancerkami contemporary. Tancerze tej specjalności wygrywali już dwa razy, więc publika może nie chcieć, aby stało się to po raz trzeci. Twich i Joshua to tancerze z kategorii Hip-hop. DO tego to Afro amerykanie. Gdyby, któryś z nich wygrał, było by to nie tylko pierwsze zwycięstwo Hip-hopowca, ale i afro Amerykanina. (Mam nadzieję, że wspomnienie o rasie nie zostanie odebrane jako atak. Chcę przedstawić tylko suche fakty. Nie wiem, dlaczego, ale przpomniał mi sie finał Survivor4 gdy wygrała Vee. Powiedziała wtedy, że jest dumna ze swojego zwycięztwa oraz z tego, że jest pierwszą afro amerykanką, któa wygrała program.). Jeśli Ameryka pójdzie tym tropem myślenia wiadomo komu życzę zwycięstwa.

Reakcja na wygraną.

Courtney - będę się szczerze cieszyć.

Katee - bez euforii, ale będę zadowolona i całkiem usatysfakcjonowana, bo nie można powiedzieć, że Katee świetna w całej edycji. Poza tym ja nie mam w stosunku do niej aż takiej niechęci jak większość z was.

Josh - w ostatnich dwóch odcinkach nawet przemówił do mnie mocniej, ale nie aż tak, bym życzyła mu zwycięstwa. Jeśli wygra będzie ok.

Twich - nie chcę znowu po nim jeździć. Już pisałam co o tym myślę. W ogóle nie mieści się to w moich myślach.

Mia
Stały Tubylec

Wysłany: 2008-08-04, 10:00   

Nie przeceniałabym kryterium rasowego. Pierwszym czarnoskórym zwycięzca była Sabra :wink: Równie dobrze wygrac mogłaby Katee, jako pierwszy Azjata.
Mam nadzieje, że życzenie Nigela się nie spełni. W tym sezonie zalazł mi za skórę i nie mam ochoty ogladac jego usmieszku.

Allie 

Redaktor portalu

Wysłany: 2008-08-04, 11:10   

Faktycznie. Dzięki Mia. :D Jakoś to pominęłam. Chyba przez to, że Sabra jest bardziej mutaltą. Może dlatego jakoś to przeoczyłam? Teraz sama się sobie dziwię. Pisząc tego posta bardziej miałam w głowie to, że Dannemu nie udało się wygrać, niż fakt, że wygrała Sabra. eh. Tak to jest jak się pisze posty pod wpływem burzy myśli. :D

PannaInka 
Stały Tubylec

Ostrzeżeń:
 1/5/5

Wysłany: 2008-08-04, 12:53   

Ale oni świetnie tańczą. A choreografie są boskie.
Zakochałam się w tańcu Mark & Comfort - Hip-hop do "Party people". Nie mogę się napatrzeć na nichh. !

Elanor 
Piszę o wszystkim

Wysłany: 2008-08-04, 16:39   

Moim zdaniem to strasznie... hm... nie fair? To zakładanie czy powinien wygrać hip-hopowiec, bo nigdy jeszcze wcześniej tak nie było, Azjata, Afroamerykanin, dziewczyna czy chłopak. Przecież mają wybierać ulubionego tancerza, i tyle. Nie takiego który z jakiś względów (kolor skóry/styl/płeć/nie wiem co jeszcze) powienien wygrać, ani nawet najlepszego. Niby to jest program So You Think You Can Dance, ale przecież cała 20 umie tańczyć! Ktoś jest słabszy, ktoś mocniejszy, ale każdy umie tańczyć! Jeżeli wygra Twitch nie będę skakać pod niebiosa, ale skoro Amerykanie uznają, że jest ich ulubionym tancerzem - niech tak będzie.

Dziewczyny są w finale technicznie silniejsze od chłopaków, ale mają mieć mniejsze szanse na wygraną, bo Sabra była tancerką contemporary? A co to ich wina?

Tym bardziej wkurza mnie Nigel, skoro Amerykanie wola tancerzy contemporary niż hip-hopowców, to niech on się wypcha, on nawet nie jest Amerykaninem, niech wraca na wyspy i tam wciska im swoje poglądy, pff... Tylko niech Cat zostanie!

;)

PannaInka
, masz racje, są świetni! :) Polecam ci poszukać występów z amerykańskiej (i australijskiej) wersji na youtube, naprawdę warto ;) Jakby co tutaj są odcinki z wersji amerykańskiej, przynajmniej z tej serii:
http://pl.youtube.com/user/kelxk3l
http://uk.youtube.com/user/cdplayabackup

Top 6 Performance Show:

Twitch & Chelsie - Hip-hop

Mark & Courtney - Viennese Waltz

Mark & Courtney - Jazz

Joshua & Katee - Paso Doble

Joshua & Katee - Contemporary

Twitch & Chelsie - Mambo

Mark solo

Courtney solo

Będę zabijała sercem.
"

Allie 

Redaktor portalu

Wysłany: 2008-08-05, 11:20   

Co w finale:

Mandy Moore is the guest judge.
Cat is wearing a dark gold, Herve Leger-esque dress and black gladiator heels.
Mary is in a dress that can only be described as a spider-web.

Ladies--->Court/Katee- Tyce Broadway to instrumental version of the Trolley Song from Meet Me In St. Louis. Katee is in pink, Court is in yellow. ItLots of roses and wickety wack on the costumes, it's like a cross between a sheperdhess and a flamenco dancer, sort of. The dance uses a prop, white parasols, which the girls were both nervous about according to the package. Lots of jumping and synced up dancing.

Katee solo- to Hide and Seek by Imogen Heap, a quintessentially Katee solo. She wore this patterned silk hankerchief dress.

Court solo- to (I'm pretty sure) Special Two by Missy Higgins (it's definitely Missy, I'm just not totally sure on the song). She wore a low-backed right yellow dress. It was a little more contemporary than we've seen from her, but still with lots of jumps and turns.

Guys---->
Twitch/Josh- Russian trepak by Yuri- I-can't-remember-his-last name to Nutcracker Suite. White shirt with blue trim and blue pants (Josh) and white shirt with red trim and red pants (Twitch), very traditional Russian costumes. Incredibly athletic routine, lots of jumping and turning by Josh, floorwork section by Twitch in which he is all on his knees the entire time.

Twitch solo- not sure on the music. No "T" shirt, but a "T" shirt used as a doo-rag. Lots of popping and hand movements, more than we've seen from him before, IIRC.

Josh solo- Red and blue striped shirt and jeans, he actually ran off the stage and jumped onto the judge's platform and started dancing. Lots of playing to the audience and to the judges, he does several sections of booty shaking and ends in the splits.\

Ladies/Guys--->

Twitch/Katee Waltz- Melanie and Tony to "Feeling Good" by Michael Buble. Katee is in an ankle- length sky blue dress with lots of fringe, Twitch is in a tuxedo. Twitch does some heavy lifting in this, including a full press over the shoulders in the middle of one that the judges went crazy for. Judges love it for the most part, Mary tells Katee that she could walk into the US Ballroom Championships in September because she is so good.

Nie dokońca wiadomo czy to jednak nie foxtrot...ponieważ...

Twitch & Katee's foxtrot by Tony & Melanie was next. He was in a full suit & she was in a light blue long dress. It was pretty good. Twitch's technique has improved since the last time he had a standard; his frame/topline was better. Personally, I think there have been better foxtrots on the show, but that's probably because the guy was a better partner dancer than Twitch. Twitch was definitely better than last week's fiasco that was mambo. Katee had beautiful lines, etc like she always does. IMO there was some serious OTT critiques from the judges after this dance.

Courtney/Josh Jive- Jason Gilkin (Glikman?) to "Dirty Boogie" (I think) by The Brian Setzer Orchestra. Josh is in jeans, white shirt, and burgandy leather jacket. Court is in tall boots with fringe and a burgandy leotard-almost dress that has short skirt of fringe that is accented with a fringe detail at the top. Lots of fast footwork and flicks, lots of lifts including an around the world with a flip kick sequence thing that the judges go crazy for. However, Nigel pretty much pans the number by saying that the technique wasn't really there. Mandy says it lost energy which suprised her. Mary went on and on about how difficult it was.

Courtney/Twitch Hip Hop- NappyTabs to a very popular song that I can't remember right now(podobno "Killa" CHerish"), but I know it was on the Step Up 2 Soundtrack if that helps anyone. She's the crazy demented girlfriend who is mad at him for going out to the clubs. They're both in light colors, him in a vest and khakis and a tie (I think), her in plaid pants and a beige-y shirt. Lots of isolations and accents on the music, including this sequence where Court mimes punching him in the face, chest, and "family jewels."

Josh/Katee Contemp--> Wade to John Mayer song that I didn't know. Wade says it's about love being hard work, and a couple who has a big fight and is now making up. Katee is in anther (darker) purple negliee, Josh is in a blue shirt and (I think) blue pants. I had a hard time seeing this one, and they didn't put it on the monitors because it was only being shot with one steady cam and one single light in a continuous, round shot. It should look cool on TV. There was a lot of floorwork and partner work, including this memorable bit where Josh kisses Katee's elbow.

Special Performances-->
Debbie Allen Dancers feat. Nigel- Tap routine to Boogie Wonderland mix with some other songs. Group of little dancers, and then Nigel comes in and does a sort of battle type thing with them. They all waddle of like penguins, it's very entertaining and "show-biz," if that makes sense. They did record a sound track before, so you should be able to hear the sounds.

Mary and Dima Samba--> I'm pretty sure it's to that "Danced with the DJ" song that Will and Court did. If not that song, then it's a song by that same artist. Dima is wearing black pants and a white, slouchy button down that he....wait for it.....gets ripped open by Mary. Mary is in a short red dress with three layers of fringe and a lot of rhinestones, along with silver t-strap heels that are rhinestoned, and four chunky, rhinestoned red and white bracelets. Lots of footwork in their samba, as well as some samba rolls. Mary has a very coquettish, subtle style which really surprised me- I thought she would be more aggressive and sharp like Heidi.

The Jonas Brothers performed their song about raising the temperature, can't remember the name.

[b]Group dance is a Scottish-inspired number by Mia, dancers are wearing kilts, guys are shirtless, girls have contrasting tartan vests and kilts. They use a burgandy curtain type thing in the beginning. Mia says the dance is celebratory of their time on the show. It's VERY athletic and quirky, lot of isolations and jerking and rebounding, as well as lots of jumps and partner work. The song is an instrumental, lots of bagpipes.

I missed the dance with dancers from past seasons, but this is who I can remember seeing who was in it, as I walked in just after it was finished: Thayne, Jaimie, Ivan, Benji, Melody, Lauren, Dominic, Hok, Chelsea, Kourtni, Gev, Dima, Comfort. There were probably more, but it's 1:00 AM and my brain is fried.

Elanor 
Piszę o wszystkim

Wysłany: 2008-08-05, 11:45   

Spodziewałam się, że dziewczyny dostaną contemporary, a faceci hip-hop, a tu nie ma tak łatwo :lol: Ten rosyjski taniec może być ciekawy.

Katua contemp i Wade? ... Dlaczego Katee dostała ten kawałek? Dlaczego Katee dostała Wade'a? Dlaczego Katee dostała contemp po raz 5? :evil: (i Broadway po raz 4 btw). W którym miejscu ona jest wszechstronna skoro ciągle tańczy to samo?! Jeszcze bardziej jej przez to nie cierpię...

A Twitch i Katee podobno tańczyli foxtrota, nie walca (?). Zresztą, co za różnica.

Eee. To będzie dziwny finał. Rosyjski taniec, szkocki taniec, tańczący Nigel i Mary, i ta pokręcona czwórka... Ehh. Myślę, że to może być najgorszy finał jak do tej pory...

Ciekawe jakie tańce będą na Result Show? Ciekawe, który taniec Marksie? :twisted:

Będę zabijała sercem.
"

Revan 

Redaktor portalu

Wysłany: 2008-08-05, 11:54   

No jak to jest mozliwe?! No czemu?! CZEMU KATUA ZNOWU CONTEMPORARY? :evil: :evil: :evil:

Zaskoczyla mnie etnicznosc tancow finalowych, hm...ciekawe.

Ale nadal nie moge przebolec tej oczywistej niesprawiedliwosci :/ Courtney tanczyla RAZ contemporary. RAZ! :/

Nie moge juz patrzec na Katee. Mam nadzieje ze utra jej nosa i wygra Josh, bo chyba na Courtney nie ma co liczyc :( Chociaz mam cicha nadzieje...

lisa 
Stały Tubylec

Wysłany: 2008-08-05, 12:21   

Albo Katee ma NIEPRAWDOPODOBNE szczęście w losowaniu, albo ktoś się bardzo stara, żeby dobrze jej poszło w finale. Znowu tańczy swój styl, na dodatek choreografie ułoży Wade... Nie fair wobec Court, która też tańczy współczesny, a contemporary tańczyła jeden raz.
Ciekawa jestem duetów damsko- damskich i męsko- męskich. Martwią mnie chłodne oceny dla jive'a. Myślę sobie, że w finale wszyscy powinni być oceniani równo, nikogo nie powinno się ani faworyzować ani wręcz przeciwnie- nazbyt krytykować, żeby wszyscy mieli równe szanse na zwycięstwo. No ale cóż, jest jak jest.

Courtney wygra, ewentualnie Joshua. Innej opcji nawet nie chcę rozważać :lol:
Jeżeli nie nosimy go w sobie.

Ralph Emerson

YCD: NATALIA!, Maciek, Piotrek.
YCDII: KASIA!, Kryspin, Greg, Justyna.
YCDIII: IZA!, Marcin, Wiola, Tomek.

Elanor 
Piszę o wszystkim

Wysłany: 2008-08-05, 12:39   

lisa, to nie jest żadną tajemnica, że oni tam stylów nigdy nie losują, scenki z wyciąganiem karteczek z kapelusza to zwykła dekoracja.

Ja jakoś specjalnie nie liczę na wygraną Courtney, wydaję mi się, że ma najmniejszy fanklub z całej 4, ale zobaczymy, wszytko właściwie może się zdarzyć.
Josh i Katee nawet nie byli nigdy zagrożeni, teraz jeszcze dostali Wade, nie zdziwi mnie jak to właście ta dwójka będzie czekała na ostateczny wynik :evil: :roll: :?

Będę zabijała sercem.
"

Mia
Stały Tubylec

Wysłany: 2008-08-05, 20:04   

Własnie te liczne manipulacje wkurzają mnie najbardziej w tej edycji. Już wczesniej pisałam, że niektórzy mieli zadziwiające szczęscie do choreografów np. Katua, Twichington. Jury też nie kryło się ze swoją sympatią, jednych zbytnio promowano, a innym odmawiano osobowości czy zaangażowania.

Przyjazne linki
Sponsor

Skad: Z forum

Odpowiedz do tematu