Szukaj • Grupy • Rejestracja • Zaloguj

PORTAL •  CHAT [1] •  Regulamin •  Mapa •  Album •  Ludzie •  F.A.Q •  BB CODE •  Statystyki •  Download

Poprzedni temat :: Następny temat
co myslicie?
Autor Wiadomość

Allie 

Redaktor portalu

Wysłany: 2008-08-06, 11:17   

Dokładnie. Podzielam wasze opinie. To dobijające i strasznie wkurzające. Już lepiej jeśli rozplanowali by to tak, że Katua dostaje Hip-hop, a Courtney i Twich Contemporary(chociaz osobiście najchętniej obejrzałabym Courtney i Josha w contemp.). U Katee dostała 4 razy contemporary + pas de delux, co może i jeszcze było by do zniesienie, gdyby np. zatańczyła w finale contemp. Z Courtney, ale po raz 3 z Joshua? I jeszcze tydzień po tygodniu? To już przesada. Tak samo jeśli chodzi o Broadway. Dostać go 4 razy!!!
Moim zdaniem teraz miarka torchę się przebrała. Ciekawa jestem, czy wkurzy to ludzi i odbije się na ostatecznym wyniku.
Sprawy Twicha i Hip-hopu nie chce mi się komentować. :evil:

Ogółem wiele osób czekało na Contemporary Katee/Courtney i Hip-hop Josha i Twicha i niestety się zawiodło.

Dwójka facetówz Top 4 Joshua i Twich trafili do szpitala:

Two dancers in the Top 4 of Fox’s So You Think You Can Dance collapsed at rehearsals Saturday and had to be rushed by ambulance to nearby Cedars Sinai Hospital–just days before the reality series season finale.

“Two went in [Saturday] and so there was no more rehearsals, and today [Sunday] all the rehearsals were called off,” ballroom expert and SYTYCD judge Mary Murphy confirmed to PEOPLE at Fox’s 2008 Teen Choice Awards in L.A. on Sunday. “The kids are completely dehydrated – two of them. I’m sure they’re doing a lot of blood work to see if there’s anything else.”

A source close to the show said that the two dancers are out of the hospital, doing better and will return to rehearsals Monday. Reps for Fox had no comment and did not release the identities of the two dancers.

Stephen ‘Twitch’ Boss, Katee Shean, Courtney Galiano and Joshua Allen are the four remaining dancers in the competition.

Murphy went on to explain that in all fairness, “the other two [dancers] could not rehearse as well, and so hopefully everybody is going to be in the same boat…hopefully everybody will be refreshed by having a full day off.”

Leading up to the finale, the dancers have been putting in 10 to 12 hour rehearsals a day, because “they want it so bad,” says Murphy, adding “so, they keep pushing themselves and pushing themselves and not letting anybody know that, ‘Hey, I’m running on empty,’ and then it catches up on them and then they collapse.”

The live finale airs Thursday on FOX (8 p.m. ET) and will feature a special performance by the Jonas Brothers. –Jed Dreben

Link do tej wiadomości.
http://tvwatch.people.com...s-hospitalized/

Two SYTYCD Contestants Hospitalized Days Before FinaleBy Us Magazine

Us Magazine Two of the final four contestants of So You Think You Can Dance were rushed by ambulance to Cedars-Sinai Medical Center after collapsing at a weekend rehearsal, just days before the show's finale.

"The two dancers rushed to the hospital were Joshua Allen and "Twitch" Boss both [of the] remaining male contestants," a source not affiliated with the show tells Usmagazine.com.

Boss and Allen were treated for dehydration and released, the source adds. Fox had no comment.

The two will face off against Katee Shean and Courtney Galiano this Thursday as the show crowns America's Favorite Dancer.

Word of Boss and Allen's hospitalization comes on the heels of news that SYTYCD judge Mary Murphy suffered a first-degree ankle sprain at Sunday's Teen Choice Awards in L.A. Murphy is expected to make a full recovery in time for Thursdays finale.

Fox nie chce tego komentować, a odejście Jessicy komentowali, więc Ciekawe ile w tym prawdy. Może to jakaś super zagrywka taktyczna Nigela, aby wygrał HIp-hopowiec? :wink:
S1:BLAKE, Melody
S2:ALLISON, Travis, Ivan, Heidi
S3:PASHA, Lauren, Danny, Sara
S4:CHELSIE, Katee, Gev, Mark, Courtney

Elanor 
Piszę o wszystkim

Wysłany: 2008-08-07, 22:54   

Nikt jeszcze nie oglądał? Cóż, to ja pierwsza opisze swoje wrażenia :jezor:

Generalnie finał bez fajerwerków moim zdaniem, nic mnie nie powaliło - przynajmniej w pozytywnym znaczeniu :roll:

1. Twitch & Joshua - Trepak - bo było ciekawie, naprawdę fajnie, że dostali trepak nie hip-hop czy popping, bo przynajmniej mogli nas zaskoczyć :) Dobrze się bawiłam oglądając, całość - filmik przed występem, taniec i ich popisy po występie :lol:
2. Courtney & Katee - Broadway - było fajnie, kolorowo i przyjemnie, ale zdecydowanie nie podobało mi się jak numer dziewczyn z zeszłego sezonu, czegoś brakowało.
3. Joshua & Courtney - Jive - mi się baaaardzo podobało, Nigel to prawdziwy idota. Te wszystkie sztuczki i tępo były po prostu nieziemskie, poza tym fajnie wyglądali :)
4. Joshua & Katee - Lyrical - chyba trochę się zawiodłam, bo spodziewałam się, że skoro już Wade pojawia się na finał to będzie prawdziwa bomba, a było po prostu dobrze i tyle. Fajnie to wyglądało z tym światłem i miało klimat jak każde choreo Wade, ale zdecydowanie do bomby trochę brakowało. No i Katee była według mnie sztuczna, niech mówią co chcą.
5. Twitch & Katee - Foxtrot - ten styl mnie jakoś szczególnie nie ekscytuję, ale było.. znowu po prostu dobrze. Fajnie wyglądali, fajna piosenka, technika - nie mam zielonego pojęcia. Tylko dlaczego Katee się cały czas uśmiechała, miało być podobno romantycznie? :roll: Sztuczna i już.
6. Twitch & Courtney- Hip-hop - choreografia była beznadziejna, i zupełnie nieodpowiednia na finał, jeden z najgorszych hh w programie w ogóle. W dodatku kto ich tak ubrał, zwłaszcza Courtney, taka śliczna dziewczyna, a wyglądała fatalnie. Po prostu mi się nie podobało.

Solo:
1. Courtney - uwielbiam jej solo, to jak potrafi przekazać emocję i w ogóle trzymam za nią kciuki.
Reszta generalnie mi sie nie podobała, i nawet nie chcę mi się o nich pisać, nie lubię poppingu, a Katee zawsze była i nadal jest nieprzekonywająca w swoich solo, i w dodatku nudna i sztuczna.

Występ całej czwórki był naprawdę fajny, chyba najlepsze co mogliśmy oglądać tego wieczoru.

Generalnie, jak pisałam - totalnie bez fajerwerków. I co mnie powaliło w jak najbardziej niepozytywnym znaczeniu - to jak bardzo Katee była stawiana przez jurorów ponad Courtney (nie wspominając już, że miała lyrical, czyli generalnie swoją technikę, podczas gdy Courtney po raz 3 hh). Najpierw różnica w ocenia dwóch pierwszych występów - hh ocenili po prostu dobrze, a przy lyricalu jakby się mieli rozpłynąć z zachwytu (2 najlepszych tancerzy w historii programu?!!!)... Potem przy broadwayu to już było wręcz chamskie, po tym jak zdążyli wcześniej wypomnieć Courtney, że brakuję jej techniki, że jej udział w finale jest zaskoczeniem, wprost mówią, że Katee lepiej kończy ruchy, bla, bla, i ten nieszczęsny jive, moim zdaniem to niedopuszczalne, żeby w finale tak oceniać, Nigel mógł przemilczeć swoje idiotyczne uwagi, może w początkowych odcinkach gadka o tym, że mają się uczyć by uszła, ale to jest finał! :? i jeszcze przy występie całej czwórki, znowu wypominają tylko Courtney błędy... Może i to uniesienie nie wyszło tak jak powinno, ale to naprawdę raziło jak bardzo chcieli jej zaszkodzić, manipulanci jedni... Po solo powiedzieli Courtney, że jest piękno dziewczyna i tancerką, podczas gdy Katee znowu wychwalali pod niebiosa.

Eee, nudny był ten finał, bez Marksie, ale i w ogóle.

Mam nadzieję, że Courtney wygra, ale tak czy siak ten sezon i ten finał były najgorsze jak do tej pory.

Nie będę zabijała bronią,
gdyż kto zabija bronią ten zapomniał oblicza swego ojca.
Będę zabijała sercem.
"

Revan 

Redaktor portalu

Wysłany: 2008-08-08, 02:04   

Courtney 4-ta. Nie czekam na dalsze newsy ;] pewnie wygra UBER Katee, która odstrecza mnie calkowicie.Mozliwosc wygranej przez chlopakow przemilcze zupelnie.

Allie 

Redaktor portalu

Wysłany: 2008-08-08, 07:23   

Revan napisał/a
pewnie wygra UBER Katee,
nie wygrała progrmu.

Oto ostateczne wyniki(któe są zupełnoie nie po mojej myśli, jak niemal wszystkie od rozpoczęcia Top 10. Powinnam zarządać nowej Ameryki :wink: ):

4 place - Courtney :cry:

3 place - Katee (Katee wygrała 50,000$ za to, że była najlepszą tancerką w programie)

runner up - (jak do tego doszło? Top 2 męskie? Miało być przecież damskie?) Twich :twisted:

Winner - Joshua Allen (Nigel ma to co chciał. Ameryka aż tak mocno spełnia jego życzenia???)
S1:BLAKE, Melody
S2:ALLISON, Travis, Ivan, Heidi
S3:PASHA, Lauren, Danny, Sara
S4:CHELSIE, Katee, Gev, Mark, Courtney

Mia
Stały Tubylec

Wysłany: 2008-08-08, 09:50   

Wyniki do **** :evil: Po eliminacji Marksie nie spodziewałam się wiele po Ameryce i niestety miałam rację. 2 miejsce Twicha jest jakimś nieporozumieniem. Wkurza mnie to wciskanie kitu o braku treningu ze strony Joshuy i Twicha.
O co chodzi z nagrodą dla Katee?

Revan 

Redaktor portalu

Wysłany: 2008-08-08, 11:56   

W ogole mi sie to nie podoba,z TOP 4 lubilem tylko Courtney, bezsens ;)

Katee wygrala $50.000 za to ze jest top female dancer...takie info jest na wiki przynajmniej...a jeszcze nie ogladalem zadnych filmow ;)

Mia
Stały Tubylec

Wysłany: 2008-08-08, 12:24   

W finale tańczyli uczestnicy wczesniejszych edycji m.in Travis, Benji, Ivan, Neil, Lauren, Anya, Dominic. Najlepszy moment tego sezonu :D

Tusia 
Gaduła

Wysłany: 2008-08-08, 12:33   

Mia napisał/a
W finale tańczyli uczestnicy wczesniejszych edycji m.in Travis, Benji, Ivan, Neil, Lauren, Anya, Dominic. Najlepszy moment tego sezonu :D

popieram :P specjalnie dla tego ściągam ten odc bo na yt jest kijowa wersja :lol: uczestnicy IV edycji ( dobra nie Will i Katee :P ) mogą im buty czyścić :D ah są fantastyczni ;) a i jeszcze Mary dała czadu :D ciesze się,że znów był Paux de deux tym razem idealny :) Ogólnie zgrabny finał, chyba lepiej wymyślony niż rok temu. A występ top4 był titalnie porażkowy , zmuszałam się,żeby to oglądać, chociaż tapac był w sumie śmiechowy ale reszta....to nie było na poziomie top4 ...Josh wygrał o jej cóż za zaskoczenie, któż się tego spodziewał :lol: Jeszcze nigdy nie wygrał najlepszy tancerz więc podchodze do tego na luzie a lubie Josha to mu nie żałuje

edit : tak Katee dostała 50tysi za to,że była najlepszą dziewczyną, a jeszcze nieziemska była ta choreografia Wada dla ciquise de soile -bomba, miałam ciary jak nic

Elanor 
Piszę o wszystkim

Wysłany: 2008-08-08, 17:32   

Finał generalnie bez większych emocji, łącznie z wynikiem. Szkoda mi było Courtney, jak Katee dostała 50 tys. $... Pomyśleć, że była tak blisko nagrody, a tutaj ta beznadziejna Katee, w ogóle co jest z tymi ludźmi, że zawsze wybierają, ehm, kogo wybierają, naprawdę. Chociaż Josh jest właściwe okej, tylko wciskanie kitu o braku treningu, a potem pokazywanie zdjęć małego Josha przy drążku to coś nie halo :lol:

Uczestnicy poprzednich edycji <3 chociaż jeden miły akcent na koniec :D
Mary też wypadła nieźle, ale Nigel w ogóle nie był śmieszny.
Choreo Wade dla tych królików :P bomba.

Teraz pozostaję czekać na kolejny rok, a międzyczasie w będzie Australia (i UK) :mrgreen:

Nie będę zabijała bronią,
gdyż kto zabija bronią ten zapomniał oblicza swego ojca.
Będę zabijała sercem.
"

grochu_18 

Redaktor portalu

Wysłany: 2008-08-09, 23:59   

Wróciłem, pod nową postacią... :) :)! Niestety, nie mogę się zalogować na tamten nick... nie wiem dlaczego?? Zresztą nieważne, tak dawno mnie nie było... I już jest po SYTYCD... Co do Joshu'y, to nie jestem zbytnio zadowolony z jego wygranej, ale też nie rozpaczam z tego powodu... Co do TOP 4 to jedynie jeden z moich faworytów się tam znalazł... KATEE! Jak dla mnie z całej tej ''pokręconej'' finałowej ekipy byłaby najodpowiedniejszym zwycięzcą! Zauważyłem,że większość tutaj za nią nie przepada, dla mnie jednak ta dziewczyna obok Allison jest najlepszą tancerką CONTEMPORARY w całym SYTYCD! Obecność Twitcha mnie nie zaskoczyła, spodziewałem się ,że będzie w finale, choć według mnie nie zasługiwał na to, zdarzyło mu się parę dobrych występów (KRUMP,HH z Comfort...), ale w porównaniu do reszty wypadał słabo... Co do Courtney, to chyba największa niespodzianka tej edycji, obok odpadnięcia Will'a... Mało rzucała się w oczy, ale po cichaczu doczołgała się do finału... :) :)! Choć na jej miejscu wolałbym Chelsie... :( :(! Zresztą odpadnięcię Chelsie oraz Marka przeżyłem najbardziej... I jeszcze ten kapitalny Jazz Marka z Courtney... ehhh... a mógłby być tak wspaniały finał : KATEE,CHELSIE,MARK,JOSHUA... Co do tańców finałowych, słabo... jedynie Lyrical Jazz Katee&Joshua zrobił na mnie wrażenie! Werdykt : byłem pewny,że będzie walka pomiędzy Katee&Joshua... A tu Twitch ją przeskoczył... USA też zaskakuje... Podsumowywując, ta edycja była o wiele słabsza od 3, dałbym ją na równo z 2, gdyż w tej edycji było naprawdę sporo kapitalnych tańców... 4 sezon się skończył... czekamy na 5! :) :)!
TOP 10 :
1.HH CHELSIE&MARK TOP 16 (Mój najwspanialszy,ukochany taniec...)!!
2.CONTEMPORARY KATEE&JOSHUA TOP6
3.JAZZ COURTNEY&MARK TOP 6
4.PASS DE DEUX KATEE&WILL TOP 10
5.HH COMFORT&TWITCH TOP 10
6.LYRICAL JAZZ KATEE&JOSHUA TOP 4
7.BOLLYWOOD KATEE&JOSHUA TOP 12
8.CONTEMPORARY JESSICA&WILL TOP 12
9.HH CHELSIE&TWITCH TOP 6
10.SAMBA KATEE&JOSHUA TOP 16
SOLO : KATEE,GEV oraz WILL <------ THE BEST :) )!!
YCDI:Gleba,Natalia.
YCDII:Kryspin,Kasia,Justyna.
YCDIII:Marcin,Iza,Wiola.

brak

karollo_2007
Debiutant

Wysłany: 2008-08-10, 22:15   

A ja jestem zadowolony ze zwycięzcy,finał nie powalił mnie tak jak 2-iej czy 3-iej edycji
[pierwszej nie widziałem] ale hip-hopowcy sa uwazam niedoceniani ,myśle że w końcu mieli swoje w tej edycji,dobrze że 2 osoby coś dostały ,ogólnie to nie idol gdzie i tak 3 czy 4 osoby nagrają coś i się wybiją.... ogólnie najelpsze momenty sobie ywbrałem [nie ogladałem wszystkich odcinków ale coś wpisze]

1. Solówka Willa do James'a browna
2. hip-hop chelsea i twicha z top 6
3.Dreamin with the broken heart -świetny układ Mii
4.Gev [całokształt]
5.dużo hip-hopu i jednak zwycięzca

grochu_18 

Redaktor portalu

Wysłany: 2008-08-21, 22:25   

Aaaa... jeszcze jedno : UWIELBIAM COMFORT w HH z Twitchem... ;) ;) Przekonałem się do niej w 100% po obejrzeniu jeszcze raz wszystkich odcinków, dla mnie najlepsza tancerka HH... ;) ;)!!

brak

Revan 

Redaktor portalu

Wysłany: 2008-08-21, 22:27   

*vel.grochu_18* napisał/a
Aaaa... jeszcze jedno : UWIELBIAM COMFORT w HH z Twitchem... ;) ;) Przekonałem się do niej w 100% po obejrzeniu jeszcze raz wszystkich odcinków, dla mnie najlepsza tancerka HH... ;) ;) !!

A ja nie, blado wypadala w innych wystepach, hh z Thaynem to jakies nieporozumienie, Krump z Chrisem to samo. Niestety, moze to wina partnerow, ale ta pop-girl mnie nie przekonuje.

sloth 
Stały Tubylec

Wysłany: 2008-08-21, 23:22   

Cytat
Aaaa... jeszcze jedno : UWIELBIAM COMFORT w HH z Twitchem... ;) ;) Przekonałem się do niej w 100% po obejrzeniu jeszcze raz wszystkich odcinków, dla mnie najlepsza tancerka HH... ;) ;) !!

A mi właśnie jej hh z Twich'em niebardzo sie podobał. Jak dla mnie o wiele lepiej wypadła w hh z Thayn'em.
Jednak jeśli chodzi o całokształt to niestety nie przekonała mnie do siebie. Jej solówki nie robiły na mnie wrażenia. O wiele lepiej spisywała się w hh gdy dostawała już gotowe choreo.
Kiedy teraz siedzę i próbuje sobie przypomnieć jakieś jej występy naprawdę nic nie przychodzi mi do głowy... jedynie w 1 odcinku podobała mi sie jej akcja o "klik klik" i tańczeniu w staniku :lol: Po 1 odcinku naprawdę myślałam że zajdzie daleko, niestety kolejne odcinki pokazały że byłam w błędzie...

sloth_mtbo

grochu_18 

Redaktor portalu

Wysłany: 2008-08-22, 12:10   

Moją ulubienicą nie była, nie jest, nie będzie... ale ten HH dla mnie był kapitalny... jedynie w tym tańcu zaskoczyła pozytywnie, reszty nawet nie pamiętam, w tańcach grupowych też była super... Odpadła sprawiedliwie w TOP 8, bo dalej już było za wysoko dla niej... ;) !!

brak

Przyjazne linki
Sponsor

Skad: Z forum

Odpowiedz do tematu