Odpadła sprawiedliwie w TOP 8, bo dalej już było za wysoko dla niej... !!
Nie wiem czy tak bardzo sprawiedliwie, imo Kherington > ona. I w stylu, i w general performance w swoim stylu i w radzeniu sobie z innymi technikami. Tudziez nawet w "chemistry" z Twitchem.
_________________ Marcin Mroziński&Wiola Fiuk-głosuj na taniec i wszechstronność, nie na śliczną twarz.
Sara była najlepszą tancerką hh! Ona zasłużyła na swoje miejsce w Top8, a może nawet wyżej, Comfort była jedną z największych pomyłek tej edycji... Właściwie TYLKO ten hh z Twitchen zasługuję na uwagę, cała reszta do kosza. Chociaż właściwie jej osobowość mi nie przeszkadzała (akcja "klik, klik" z pierwszego odcinka na żywo była świetna ) to po prostu było mnóstwo tancerek, którym to miejsce należało się bardziej, jestem tego pewna, chociażby Kelli Baker.
Ciekawe kiedy będzie 2 sezon w Australi, i 1 w UK. Nigdzie nie mogę znaleźć żadnych konkretnych news'ów...
_________________ "Nie będę strzelała ręką,
gdyż kto strzela ręką, ten zapomniał oblicza swego ojca.
Będę strzelała umysłem.
Nie będę zabijała bronią,
gdyż kto zabija bronią ten zapomniał oblicza swego ojca.
Będę zabijała sercem."
Wysłany: 2008-08-22, 16:12
Elanor : dla Ciebie lepsza była Sara, dla mnie Comfort, jej HH bardziej mnie ''ruszał'', to zależy od gustu... ! Co do Kheringhton, zawaliła sobie totalnie występ w TOP 10, dlatego odpadła... a Comfort była w tym odcinku lepsza od niej, dlatego została... !!
Wysłany: 2008-08-22, 18:08
Zapewne też byłaby klapa, głupotą był ten taniec... Kheringhton miała jedną kapitalną solówkę z TOP 12, ale w TOP 10 jej solo było najgorsze, była dobrą tancerką, ale zawaliła wszystko w jednym odcinku... Co wykorzystała Comfort... :)!!
Lacey wystąpi w następnej edycji amerykańskiego ,, Tańca z gwiazdami" będzie partnerką Lanca z N'sync Polecam pooglądać sobie na yt, oglądam w sumie od 2edycji i całkiem fajnie się ogląda,od początku jako tancerka tańczy polka- Edyta Śliwińska i jest świetna
wlasnie zaczelo sie SYTYCD Canada i mysle ze tez bedzie interesujaco
obejrzałam właśnie 1 odcinek i nie mam pojęcia jak jury wybierze Top20 skoro w samym Toronto było tyle świetnych osób...
naprawdę jestem pod wrażeniem
chociaż z drugiem strony przeszła mi już dzisiaj ochota na oglądanie wypocin w naszym YCD...
_________________ ycd 1: Natalia, Maria
ycd 2: Kasia & Kryspin
ycd 3: Wiola, Tomek, Iza, Marcin
aga2911 dzięki za tego news'a, na pewno będę oglądać. Mimo wszytko wolę zagraniczne edycje programu, bo polska jest dość żenująca (sam program, bo tancerze bywają znawiskowi )
_________________ "Nie będę strzelała ręką,
gdyż kto strzela ręką, ten zapomniał oblicza swego ojca.
Będę strzelała umysłem.
Nie będę zabijała bronią,
gdyż kto zabija bronią ten zapomniał oblicza swego ojca.
Będę zabijała sercem."
wlasnie zaczelo sie SYTYCD Canada i mysle ze tez bedzie interesujaco
obejrzałam właśnie 1 odcinek i nie mam pojęcia jak jury wybierze Top20 skoro w samym Toronto było tyle świetnych osób...
naprawdę jestem pod wrażeniem
chociaż z drugiem strony przeszła mi już dzisiaj ochota na oglądanie wypocin w naszym YCD...
Zgadzam się że po obejrzeniu wersji z usa czy kanady nasz strasznie słabo wypada i jakoś mniej się chce oglądać
Zgadzam się że po obejrzeniu wersji z usa czy kanady nasz strasznie słabo wypada i jakoś mniej się chce oglądać
nasz wczorajszy odcinek ogólnie był słaby, a jeszcze obejrzany zaraz po kanadzie wypadł porażająco biednie...
strasznie wkurzają mnie te filmiki o niektórych osobach... po co to? w Kanadzie cały odcinek skupiony jest na tańcu bo w końcu o to głównie chodzi w tym programie. W dalszych odcinakach rozumiem że przybliża się sylwetki tancerzy, ale już nasamym początku... na dodatek te nasze filmiki są takie sztuczne i sztywne
Co do samej Kanady to trochę denerwujące są te ciągłe wrzaski Mary... no ale widocznie SYTYCD bez niej nie może istnieć więc muszę się przyzwyczaić
Jak na razie kiepskie wrażenie zrobiła na mnie też pani prowadząca, przepraszam ale nie mam pojęcia jak się nazywa. Za to tancerze sprawili że ogólnie Kanada ma u mnie ogromny plus
_________________ ycd 1: Natalia, Maria
ycd 2: Kasia & Kryspin
ycd 3: Wiola, Tomek, Iza, Marcin
Na razie w pierwszym odcinku najbardziej podobali mi się chłopak (chyba Manuel) i para od salsy. Byli niesamowici i swietnie sie na nich patrzylo. Szkoda, że chopakom nie udalo, bo jesli chodzi o entertainment value 10/10 punktow Poza tym Boneless, który był na samym poczatku; TK (hh, muzyka powazna i kostka rubika) i Shane (contemporary "stand by me"). Ewentualnie ta dziewczyna w czarnej sukience i z kreconymi wlosami (chyba Romina) miala w sobie cos przykuwajacego uwage. Bylo jeszcze kilka dobrych obiektywnie osob, ale nie wzbudziły we mnie wiekszych emocji
W drugim odcinku zdecydowanie balerina Allie
Faktycznie nasza edycja slabo wypada w porownaniu. Szczegolnie odcinek z warszawy byl kiepski. Nie wiem czemu tam sobie zostawili najwiecej biletow. Zabraklo chlopakow a wczesniej duet hh nie dostal biletow, a byli super. W kazym razie jest kilka interesujacych osob np Iza Orzechowska albo ta 16-natka.
Oglądałam już 3 pierwsze odc Kanady i faktycznie wysoki poziom, kilkoro znakomitych tancerzy ale cholernie długie te odc i mi się aż nudziło, sama nie wiem czemu. No i to proste,że jak się to poogląda polska wersja staje się taka żałosna
Przyjazne linki Sponsor
Skad: Z forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum