ja kilka widziałam i oni aprawde byli dobrzy i mowili o tym,ze tanczyli a nie tak jak Polacy ukywali.jednak Ci co ukrywaja wychodza lepiej bo przechodza.co Wy na to?
no,że niby to takie nieoszlifowane jeszcze diamenty więc więcej można z nimi zrobić,nie mają swojej(lub swojego nauczyciela)maniery tanecznej i bez nauki wszystko już potrafią więc co dopiero jak sie ich zacznie uczyć:P
_________________ żyj i pozwól żyć innym
Canna [Usunięty]
Wysłany: 2007-08-02, 13:54
prytka napisał/a
ja kilka widziałam i oni aprawde byli dobrzy i mowili o tym,ze tanczyli a nie tak jak Polacy ukywali.jednak Ci co ukrywaja wychodza lepiej bo przechodza.co Wy na to?
dokładnie, cwaniactwo w Polsce czasem popłaca..... moim zdaniem to żałosne, ale co ja na to poradze
a co do programu np. w USA to kilka wystepów naprawde przyprawiło mnie o dreszcze, a kilka położyło na kolana....
nie mowie ,ze maja dostawac sie tylko tancerze bo mozna byc swietnym i bez szkoly ale powinnismy moc o tym mowic.ja napisalam o osiagnieciach ale przyznam sie,ze wolalam tego nie mowic bo slyszalam,ze zle na to patrza.jezeli zadaliby pytanie odpowiedzialabym jednak ale nie zadali.napewno bym nie klamala jak pewna dziewczyna na castingu.canna pewnie wiesz,ez tak bylo.wiesz gdzie to czylam.
gdyby mnie zapytali o osiągniecia to bym im powiedziała bo jeżeli ktos cos osiaga to jeżeli jest pytany powinien sie pochwalic ale wiadomo ze od takiej osoby odrazu więcej sie wymaga...dziwne tylko było pytanie o najpiekniejsza chwile w zyciu:P ale napisałam:P
_________________ A drugi oddech po to aby nabrać tchu..:) no i śmietanka xD
ogladaliście może na youtubie jka super tańczy taki Travis Wall z Amreykańskiej wersji po prostu tańcz...oja popsostu to mnie zmottywowało do jeszce cieższych treningów;)
_________________ A drugi oddech po to aby nabrać tchu..:) no i śmietanka xD
Przyjazne linki Sponsor
Skad: Z forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum