jeny jaki przekręt z tą wizą nie wiedziałam o tym... to co jak ktoś wygra a nie dostanie wizy nie dostanie nic?? chociaż kasą by rzucili ;p;p
corvett [Usunięty]
Wysłany: 2007-10-18, 13:48
Pewnie coś zwycięzcy muszą odpalić. W końcu takie show powinno mieć jakąś wypłacalność, a nawet jeśli nie dostaną kasy ( chlip szkoda 100 tysiączków), to mogą być zadowoleni że otrzymali takie doskonałe warsztaty
A mi się wydaje, że oni mają zapewnioną wizą. Bo przecież bez sensu by to było. U mojego kuzyna w szkole jest wyjazd dla najlepszych uczniów na rok do szkoły do USA i wizę mają jak w banku.
_________________ "Is this just in the suburbs? Hasn't everyone here been mooned?" ^^
No chyba jak ktoś wygra to mu zapewnią na 100% ten wyjazd... Bo jak by to było gdyby ktoś tak się namęczył a nagrody nie dostanie???? Przecież na castingi do II edycji mniej by osób przyszło gdyby się okazało że TVN nawaliło... Czy tam Era czy tam Plus bo ja już nie pamiętam kto ten wyjazd sponsoruje. No tak mi się wydaje ja tam się nie znam na tych wizach...
Jeśli osoba wygra ten program to na pewno poleci do Stanów i dostanie wizę.
No ludzie przecież wygrała popularny program i przez to że nie dostanie wizy ma nie jechać na naukę w Brodway'u. Na pewno zostanie jej ta wiza przyznana.
_________________ "To moja największa wada,
że tańcuję bardzo rada."
Jan Kochanowski
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum