Wysłany: 2007-08-10, 15:01 Czy zwycięzca dostanie nagrodę?
Z regulaminu tego całego naszego konkursu wynika, że jeżeli ktoś wygra, a nie dostanie amerykańskiej wizy to nagroda (przypominam: stypendium taneczne na Brodwayu) przepada.
Moim zdaniem to lekkie oszustwo wziąwszy pod uwagę fakt, że 20% polskich podań o wizę jest odrzucanych.
faktycznie,trochę nie w porządku,teraz jeszcze senat amerykański zmienił ustawy o wizach i jeszcze mniejsze mamy szanse na dostanie ich(podziękowanie za wsparcie w Iraku).Do tego jeszcze podatek od wygranej pieniężnej...ech szkoda słów
_________________ żyj i pozwól żyć innym
Kalosz [Usunięty]
Wysłany: 2007-08-13, 17:05
Jak zwykle nasz kraj wszyscy mają w , ale dlaczego tu się dziwić. Kto by nasz rząd poważnie traktował??
ja tez uwazam,że powinni jakoś postarać sie o to aby osoba,która wygra miała zapewniona wize.jesteśmy jednym z krajów,które maja najwiekszy procent w odrzucaniu podań o wizy.na czas stypedium powinni załatwić wize tej osobie.
oczywiście,ze powinni aczkolwiek wątpię by tak bardzo mi się chciało i czy im sie uda...chociaż...preciez nastepne edycje nie będa miały już wtedy sensu,bo nikt nie będzie chciał brac w tym udziału,jeśli poprzedni zwyciężca nie dostanie obiecanej nagrody...nic o tym nie mówią,ale może mają to już jakoś ugadane z usa...
nie sądzę, żeby największym magnesem była główna nagroda i jeśli coś tu nie wypali z wizą to nie będzie chętnych, chętnych będzie napewno nie mniej bo udział w takim programie to popularność, wywiady, sesje fotograficzne dla popularnych gazet, reklamy być może propozycje ról w filmach itp itd, to wygrany los na loterii, który trzeba tylko umiejętnie spożytkować/patrz: K. Cichopek i M. Hakiel/, jak ta machina ruszy to strach będzie otworzyć przysłowiową lodówkę, bo stamtąd też może wyskoczyć uczestnik Po Prostu Tańcz
_________________ drugi raz już nie zrobisz pierwszego wrażenia
no ja sądziłam,że to stypendium jest czymś co ma największe znaczenie dla tancerzy...
tulka [Usunięty]
Wysłany: 2007-08-16, 20:01
wiadomo, że to stypendium jest czymś genialnym, ale według mnie sam udział w takim programie, gdzie jest pełno tańca, różnorodne style jest zupełnie wystarczający
a odnośnie wiz, to jeśli masz zapewnione lokum i stypendium i tvn da takiej osbie papierek na to, to raczej powinni dac mu wizę, bo to jest inna wiza niż zwykła turystyczna. moim zdaniem konsul chętniej da taką studencką niż turstyczną. chociaż nie wiem jak jest z długością jej trwania, bo jak stypendium będzie na rok, a dostanie na pół? no cóż... już lepiej mogli gdzieś w europie dać :p
ja tez uwazam,ze to stypedium powinno byc ajwazniejsze dla tancerza,kory pokazuje sie w tym programie ale moze sa ludzie,ktorzy podchodza do tego inaczej.moga przeciez dostac jakie propozycje pracy po tym programie i nie beda chcieli nigdzie wyjezdzac tylko ida tam by pomowac siebie i moze swoje grupy.uwazam,ze takie podejscie do sprawy takze ma swoje plusy.kazdy idze do programu bo ma jakis powod,ktory nie wszyscy musza znac i popierac.
§ 7
NAGRODY pkt. 6
6. Nieprzyjęcie przez Uczestnika nagród, niezrealizowanie przez Uczestnika nagród w postaci stypendium i zakwaterowania np. z powodu nieposiadania przez zwycięzcę wizy wjazdowej do USA oznacza utratę nagrody w całości oraz zwalnia z wszystkich zobowiązań dotyczących realizacji nagród.
właśnie o tym mówimy...że to nie w porządku...Benji nie musiał się starać o wizę,może nasi powinni dać to stypendium gdzieś w europie...
tulka [Usunięty]
Wysłany: 2007-08-26, 15:52
to jest bardzo nie fair. przecież oprócz stypendium i zakwaterowania są jeszcze pieniądze, a jak nie dostaniesz wizy to odbierają ci wszystkie nagrody. ale telewizja się tym nie przejmuje, bo nawet w najgorszym scenariuszu, że nagroda przepadnie, i tak będą tysiące chętnych do następnych edycji. choć ciekawe czy w takim przypadku nagrodę dostaje osoba na drugim miejscu czy w ogóle przepada? ale wizje, na pewno nic takiego się nie stanie i życzę zwycięzcy otrzymania wizy
Przyjazne linki Sponsor
Skad: Z forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum