eeee ja nym chciala zeby piotrek jechal do nowego yorku i roofi.. ale wygral maciek i tez sie ciesze.. swietnie zatanczyl w finale, zreszta jak wszyscy
_________________ Owszem żyję na gównianym świecie,
ale żyję i nie boję się
eeee ja nym chciala zeby piotrek jechal do nowego yorku i roofi.. ale wygral maciek i tez sie ciesze.. swietnie zatanczyl w finale, zreszta jak wszyscy
Judyta nie wiem co Ty w sobie masz ale kolejny raz musze sie z Toba zgodzic bo ja na broadway tez wyslalabym Roofiego i Piotrka
Judyta nie wiem co Ty w sobie masz ale kolejny raz musze sie z Toba zgodzic bo ja na broadway tez wyslalabym Roofiego i Piotrka
heheheh w sobie to nie wiem ale na pewno mam racje i stad ta zgodnosc bo podobnie myslimy
_________________ Owszem żyję na gównianym świecie,
ale żyję i nie boję się
Wiek: 13 Dołączyła: 15 Lis 2007 Posty: 830 Skąd: z Krakowa
Wysłany: 2007-12-04, 17:20
Nie rozumiem czemu nie dwie osoby! Mackowi bylo by razniej i wogole Ale Tvn nie stac chyba na to zeby z kazdej edycji wysylac dwie osoby. Bo lekcje na BDC sa drogie i jeszcze dostaje 100tys....Szkoda bo bylo by fajnie ^^
a mi się wydaje że nie o kase tu chodzi...
tvn napewno byłoby stać żeby wysłąć dwie osoby, to jest bardzoooo kasiasta stacja i program tez daje im duzy zarobek
jedzie jedna osoba bo taka jest idea programu ( a niestety nie polacy go wymyslili) i nie nalezy jej zmieniać
_________________ "Co za smutna epoka, w której łatwiej jest rozbić atom, niż zniszczyć przesąd"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum