zwłaszcza że samo wystąpienie w programie już jest nagrodą. takiej promocji chyba nigdzie indziej by nie zdobyli. nawet Ci którzy pracują w teatrach muzycznych-niestety do teartu chodzi znaczniej mniej osób.
A ja bardzo lubię chodzić do teatru, więc wiele bym dała za to, żeby mieć okazję chodzić na dobre spektakle muzyczne! Brodway Brodwayem, ale rzeczywiście po samym pokazaniu się w programie zyskają wiele. Bedą w jakiś sposób znani (w sensie swoich możliwości) i napewno będą otrzymywac różnego rodzaju propozycje. W każdym razie Ci najlepi
_________________ before you lock my love away, please
let me testify.
według mnie tancerz sobie lepszej nagrody nie może wymarzyć.... ludzie to najlepsza szkoła tańca na świecie i to chyba lepsze od 'kryształowej kuli' 'diamentowego mikrofonu' czy 'diamentowej pary'
a co do 100 000 o taka sumka by sie przydała nie powiem
_________________ ... bo nie ma większej miłości od tej
gdy ktoś życie oddaje bym ja mógł żyć...
Nagroda moim zdaniem odpowiednia (stypendium, kasa, promocja swojego nazwiska), ale pewnie "przegrani" tez dostają jakies wynagrodzenie. Pewnie sporo mniejsze, ale nie wrócą do domu w przysłowiowej jednej koszuli.
wydaje mi sie ze nagroda jest super..dla ludzi ktorzy wiarza swoja przyszlosc z tancem lekcje u najlepszych w nowym jorku sa spelnieniem marzec i przeogromna szansa na wybicie sie.. ..kwit sie zawsze przydaje...ale sam program duzo daje bo ten kto nawet nie wygra i tak ma szanse na sukces bo napewno zostanie w jakis sposob zauwazony i doceniony...
_________________ Owszem żyję na gównianym świecie,
ale żyję i nie boję się
W jednym z łodzkich dziennikow pisali, ze Ania, Natalia i bodajze Artur już dostali propozycje udziału w jakimś projekcie tanecznym. Wtedy jeszcze srednio interesował mnie YCD, więc tylko rzuciłam okiem, a teraz pamięc mnie zawodzi
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum