dla osoby któa dostanie do stypendium będzie to przygoda życia i bardzo dobrze żę w Ameryce a nie w Polsce .. Tu może sie uczyć tańczyć na codzień a tam uczą napewno w inny sposób..taka okazja nie zdarza sie dwa razy w życiu
_________________ Daj każdemu dniu szansę stania się najpiękniejszym w całym twoim życiu
ludzie jak ja bym chciala tak da Ameryki... a juz na Broadway... marze, by wziac kiedys udzial w jakiejs nastepnej edycji jak bedzie no i ucze sie tanczyc wspaniala nagroda moim zdaniem ale nie tylko ten, kto wygra, zyska przeciez - wszyscy finalisci maja szanse na dobra taneczna prace
_________________ So baby i will wait for you... ;**
moje marzenie to pojecach w ogole do Nowego Jorku, a o Broadway'u to juz nawet nie smie myslec:D Jak bedzie jeszcze broadway za 2 lata to wezme udzial, musze sie dobrze przygotowac
[ Dodano: 2007-11-01, 22:09 ]
sorki.. jak bedzie You Can Dance za 2 lata to wezme udział
Ala93 [Usunięty]
Wysłany: 2007-11-01, 22:33
noom nagroda spoko ja tez myslalam ze bedzie gorzej ale szkoda tylko ze jedzie 1 osoba../
patrycja_ [Usunięty]
Wysłany: 2007-11-02, 13:56
ci tancerze już wygrali media nie długo będą się o nich bić
Mnie wkurza że 1 osóbka tylko może Jak będą 2 osoby to czujecie ten ból o tylko jeden krok od wygranej
NP. Jest Diana i Roffi
-Finał dzisiejszego ,ostatniego programu wygrywa Diana !!
Ja na miejscu Roffiego bym się chyba zabiła
wiem że to zabawa, tylko taka gra ale ja bym tego psychicznie nie wytrzymała
CO WY SąDZICIE O TYM ??
_________________ ;D HEJO PISAć LUBIę YCD tak jak wyyyy ;p
zgadzam się z wcześniejszą opinią, że Ci tancerze już wygrali. dla mnie Broadway jest spełnieniem marzeń, bo przecież każdy tancerz chciałby tam pojechać. to jest fantastyczna nagroda:) i do tego przecież jeszcze 100 000 zł ja zabrałabym część ze sobą do New York'u.
to prawda ci ktorzy pokazali sie wtym programie juz cos osiagneli i to jest najwazniejsze a jeden szcesciarz pojedzie dodatkowo do ameryki, nagroda mysle jest spoko jak dla tancerza bo na pewno nie dla mnie jakos nie chcialabym do ameryki, jakos nie ciagnie mnie tam
_________________ I don't wanna live without you... but you don't care...
Ja bym bardzo chciała uczyć sie na Broadwayu. Zgadzam się, w Polsce to może się na co dzień uczyć, a nie każdy ma takie fundusze, by sobie polecieć do Stanów na 3 miesiące. Ciekawe, czy zapewniają też podstawowe utrzymanie?
I tylko to? Myślałam, że to tak tylko, a jeśli z tego musi się utrzymać... Zakwaterowanie ma, bo czytałam w Regulaminie. W sumie na jedzenie nie wyda całego tego kieszonkowego Chociaż w sumie...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum