Szukaj • Grupy • Rejestracja • Zaloguj

PORTAL •  CHAT [1] •  Regulamin •  Mapa •  Album •  Ludzie •  F.A.Q •  BB CODE •  Statystyki •  Download

Poprzedni temat :: Następny temat
Jaka alternatywa??
Autor Wiadomość

SiSAiN
[Usunięty]

Wysłany: 2007-10-17, 22:34   

Kinga jak dla mnie jest oki... tylko wkurza mnie jak się tak Ci prezenterzy pucują i podlizują...!! tak samo robi Urbański... jak mnie to wkurwia... a jeżeli chodzi o tą babke z jury to mi się podoba pociesza uczestników i nie pozwala im się załamać... mimo że oni sami wiedzą że może nie wyszło im to najlepiej... i patrzy na te tańce tak jak my...;) ma swój wzrok...a nie jakis specjalista!! <bez obrazu 2-óch pozostałych to zajebiści fachowcy>

Galareta 
Gaduła

Wysłany: 2007-11-03, 14:21   

Ja tam do Kingi też za dużo nie mam ale po prostu nie powinna być w tym programie prezenterką i już!

http://po-prostu-tancz-forum.blog.onet.pl/

malenstwo302
Kandydat

Wysłany: 2007-11-15, 22:14   Re: Jaka alternatywa??

Myślę, że Ty powinnaś prowadzić ten program :) Nawet nie wyobrażam sobie jak zawistną, zazdrosną i niesympatyczną osobą jesteś, zę tak uparcie w wielu postach krytykujesz Kingę... Aż to niesmaczne jest jakieś... I może gdybyś w życiu osiągneła to co ona, to jad nie sływałby z Twoich ust :)

anna
Debiutant

Wysłany: 2007-11-18, 13:14   

Nie rozumiem co wy chcecie od Kingi?Dlaczego jej nie lubicie?Jest inteligentna,ciepła,wrażliwa,
naturalna.Ma same zalety,jeśli chodzi o prowadzenie tego typu programu.

nussqa 
Piszę o wszystkim

Ostrzeżeń:
 1/5/5

Wysłany: 2007-11-19, 15:44   

Ja bym wolała, żeby program prowadził jakiś prawdziwy tancerz. Kingę jakoś tak średnio lubię, sama nie wiem dlaczego. Jakaś taka sztuczna mi się wydaje.

kataarzyna
Debiutant

Wysłany: 2007-11-19, 15:53   

Do kingi nic nie mam,a z jurorów wywaliłam bym Pazurę, a na jeje miejsce obsadziła bym Iwonę Pavlović lub kogos kto się zna na tańcu :)

donna

Super Moderator

Super Sponsor

Wysłany: 2007-11-19, 21:10   

ja już przyzwyczaiłam się i do Kingi i do jury, nie mogę się tylko przyzwyczaić, że Natalii nie ma w programie :(

jusia ;) 
Dyskutant

Wysłany: 2007-11-19, 21:35   

co do pazury: nie wolalabym, zeby na jej miejscu siedzial ktos, kto zna sie na tancu, poniewaz ona patrzy bardziej pod katem szoł :mrgreen: podobnie, jak widzowie: czy bylo ciekawie, jaki stroj...
co do kingi: przyzwyczailam sie i nie chce za bardzo nic zmieniac: ona jest sympatyczna i sie stara, mimo ze jej nie lubie za bardzo... moga sobie organizatorzy zmienic, tylko blagam, nie na cichopek!!!!!! ta to dopier sztuczna jest :jezor:

sylwia 
Wymiatacz

Wysłany: 2007-11-19, 21:41   

cichopek jest zajęta prowadzeniem jak oni śpiewaja :D

ja bym w roli prowadzącej widziałą np Blankę Winiarską (TZG) :P

Jesienna 

Super Sponsor

Wysłany: 2007-11-19, 22:42   

Można sobie pogdybać, ale TVN nie da nikogo na miejsce Kingi (zwłaszcza nikogo mniej znanego), bo jej osoba napędza przed telewizory dodatkowa grupę osób, które tańcem się nie interesują, ale czytują "Zycie na gorąco" i wzruszały się kiedy Kinga w TzG opowiadała, jak to rumba ponownie uczyniła z niej kobietę.

8magda9 
Piszę o wszystkim

Wysłany: 2007-11-20, 22:11   

Tylko nie Mołek!

donna

Super Moderator

Super Sponsor

Wysłany: 2007-11-20, 22:38   

Zgadzam się , tylko nie Mołek, przecież poległa w TzG, jest za bardzo "ą" i "ę", Wellman i Prokop pasują do telewizji śniadaniowej, szczególnie jako para :lol: , dla mnie mogłaby prowadzić program mało znana osoba, związana jednak chociaż trochę z tańcem i trochę zwariowana :twisted:

Magda83 
Guru

Ostrzeżeń:
 1/5/5

Wysłany: 2007-11-21, 18:49   

Tak, tylko nie M. Mołek, ja np. bardzo sobie cenię Monikę Richardson-jest miła, naturalna i jest profesjonalistką, a to czy zna się na tańcu to nie wiem :D

Bolek 
Tubylec

Wysłany: 2007-11-25, 16:02   

Ja to bym chciał dwojke prowadzących. Mężczyzne i kobiete najlepiej zeby sie roznili od siebie . Jedno z nich moze nie znac sie na tancu. Np w roli męzczyzny to chetnie zobaczyłbym Szymona Majewskiego :) albo Wojewódzkiego :) A kobieta to mogłaby zostać Rusin albo (...) no nie wiem nie wymysliłem ale co tam . Jesli chodzi o jury to zmieniłbym liczbe z 3 na 4 jedne od latino drugi od wposlczesnego itd 3 od hh itd a 4 ogolny znający sie na wszystkim. A skład fajny byłby taki jak jest oporcz Weroniki czyli Piróg wspołczesny Agustin latino itd od hh mozna by zaprosić Keya ale on by raczej nie chcial to mogłby być Czeszyk albo Jujka :/ a czwartego nie moge jakos wymyslic :) :) .

Paulinkaaa 
Przebijam się

Wysłany: 2007-11-25, 16:04   

A mi tam pasuje taki sqładzior jak teraz :)

Przyjazne linki
Sponsor

Skad: Z forum

Odpowiedz do tematu