Nie wiem co macie do Kingi. Prowadzi bardzo fajnie, jest zawsze uśmiechnięta i miło się na nią patrzy. Jury też bym nie zmieniała, bo po co? Każdy z nich jest inny i zwraca uwagę na inne rzeczy.
No i pytanie : co tu robi Pazurowa ? NO CO ? Nie mam pojecia skąd ona sie zna na tancu i czy wogole...
wkażdym programie w jury jest ktoś kto sie tak do konca nie zna na temacie
tak jak w TZG Wodecki i Tyszkiewicz
w idolu Wojewódzki itp
jak by wzieli samych specjalistów do jury to by było nudne
_________________ "Co za smutna epoka, w której łatwiej jest rozbić atom, niż zniszczyć przesąd"
Wiek: 15 Dołączyła: 16 Lis 2007 Posty: 196 Skąd: Daleko od was :)
Wysłany: 2008-01-07, 14:24
Pani Weronika patrzy od strony Show, Image , oraz od przekazu tańca. Jak raz
Roofi z Anią zatańczyli to się popłakała bo zrozumiała jaką historię odgrywają. A co do Kingi to nic nie mam- sympatyczna uśmiechnięta i jak ktoś już powiedział miło się na nią patrzy
_________________ But no matter what you'll never see me cry
wkażdym programie w jury jest ktoś kto sie tak do konca nie zna na temacie
tak jak w TZG Wodecki i Tyszkiewicz
w idolu Wojewódzki itp
o, z tym się nie zgodzę, Wojewódzki w Idolu był jak najbardziej na swoim miejscu, jest dziennikarzem muzycznym, był perkusistą, dyrerktorem festiwalu w Jarocinie, realizował teledyski, nie zna się tak na emisji głosu jak E. Zapendowska, ale sam głos to nie wszystko, co do Tyszkiewicz i Wodeckiego to równie dobrze mogliby być jurorami w programie o sadzeniu kwiatków np.
_________________ drugi raz już nie zrobisz pierwszego wrażenia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum