Ponieważ sporo osób na forum ma obiekcje co do kompetencji prowadzącej jak i jurorów postanowiłam zapytać Was kogo Wy zaproponowalibyście na te stanowiska w programie??:)
zamiast Pazurowej widziałabym Joannę Szokalską, ale Ona pewnie musi pilnować EDS-u w czasie kiedy jurorował będzie Egurrola, Pavlovicova niestety zajęta w TzG, Piróg i Egurrola mogą być, tylko z tą Pazurową niewypał. Jako prowadzącą widziałabym niejaką Śliwińską, polską tancerkę występującą w jakiejś zagranicznej wersji TzG, ale ona niestety nie jest gwiazdą TVN-u:(, a to chyba jest obligatoryjne
_________________ drugi raz już nie zrobisz pierwszego wrażenia
wydaje mi się, że świetnie poprowadziłaby ten program Iwona Pavlović, wiem, że nie jest
bardzo młoda, ale w tym wypadku zupełnie by mi to nie przeszkadzało, jest babką z klasą, zna się na temacie, fajnie się na Nią patrzy, no ale jest zajęta w TzG. Może jakaś tancerka z charyzmą, na pewno są takie, chociaż jeśli chodzi o nazwiska to nasuwają mi się raczej męskie np Łowicki, Malitowski. Kingi nie lubię i już
no i tu rzeczywiście jest problem, masz rację, jak trudno jest dobrze prowadzić tego typu program widać po tym, że w zasadzie powtarzają się nazwiska, a początki nowych prowadzących nie są usłane różami np. K. Cichopek była dość mocno krytykowana, wypominano Jej w tabloidach każde słowne potknięcie, no cóż nie zrezygnuję z oglądania programu tylko dlatego, że nie lubę Kingi
donna bo cichopek się do tego zwyczajnie nie nadaje...realizacjia Jak Oni spiewają była fatalna, nie było programu w którym kasia lub krzyś nie pomyliliby się itd itp...nie rozumiem zupełnie dlaczego maja prowadzić drugą edycję, wszak nawet po zakończeniu 1 był problem bo w finale ibisz źle podał numer na który trzeba było wysyłać smsy na Nataszę Urbańską, a ta bezkrytycznie zapatrzona w siebie stwierdziła,że to na pewno przez to przegrała...wpadka jak 150
Też uwazam ze Cichopek nie nadaje sie do prowdzenia a jeszce teraz bedzie 2 Edycha JoŚ to już w oóle....ja nie mam pomysłu kogo dac do prowadzenia jaby nie Kinga musi byc ktos kto wie jak prowadzic program i zna sie na dziennikarstwie i na tańcu........
_________________ A drugi oddech po to aby nabrać tchu..:) no i śmietanka xD
chcesz powiedzieć, że Kinga jest specjalistką od tańca
Zebra [Usunięty]
Wysłany: 2007-08-30, 21:46
Mnie się wydaje, że program nie musi być prowadzony przez kogoś, kto zna się na tańcu bo po co mu to? Powinien być dobrym showmanem i tyle, umieć rozkręcić atmosferę,podkręcić emocje i nakręcić widownie Może jakiś prezenter MTV :> ehhh szkoda, że nie mamy w Polsce takiego Wade'a Robson'a...:P
tulka [Usunięty]
Wysłany: 2007-08-30, 22:29
bez przesady z tą znajomością tańca, przecież ona będzie tylko zapowiadac ich i podawac numery do głosowania :p
przecież każda telewizja chce żeby jej programy były prowadzone przez osoby znane i z ugruntowaną pozycją w showbizie, a Kinga na taką jest usilnie kreowana przez tvn lubiłam ją w Dzień dobry TVN, chyba dlatego że wolę ją z Mellerem niż Mołek z Pieńkowską, ale powinna tylko tam zostać, bo nie lubie jako ktoś się pcha w kilka miejsc :p
niech się pcha, ale jak potrafi wszystko dobrze, bo jak się pcha,ale nie potrafi to już gorzej. wiadomo kazdy chce zarobić więcej,jak ma możliwość to korzysta,ona ma dzieci na utrzymaniu w cholernie drogiej amerykańskiej szkole, to musi zarabiac odpowiednio,ale jestem zdania ,że mimo wszystko kazdy powinien robić to co potrafi, a nie brać się za rzeczy gdzie sie nie nadaje
_________________ żyj i pozwól żyć innym
Zebra [Usunięty]
Wysłany: 2007-08-31, 09:02
Bo nawet w pchaniu się WSZĘDZIE trzeba mieć klasę...
Przyjazne linki Sponsor
Skad: Z forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum