Wysłany: 2007-08-27, 22:42 Kinga doszkala się w tańcu
Kinga jak wszyscy wiemy pojechała do Paryża z resztą uczestników. Rzeczą, której nie wiemy może być jednak to, że pomimo zwycięstwa w Tańcu z Gwiazdami, TVN postanowił zafundować jej lekcję tańca z Anthonym Kayem (pracuje z Kylie Minogue i Jamelią - ogólnie straszliwa szycha taneczna), a ten był z początku załamany jej umiejętności (potem już szło podobno lepiej...). Sama Kinga jest hip-hopem zachwycona. Twierdzi że ten taniec to sam sex. hehe
A jak wy myślicie?
za Kingą nie przepadam, pod wiecznie dość nerwowym chichotaniem kryje się wg mnie nieciekawa osoba, wypromowana przez TzG na siłę, tancerka z niej marna, w Jej wieku i z Jej umiejętnościami darowałabym sobie ten hip hop bo będzie wyglądała śmiesznie , już by podszlifowała jakiś taniec standardowy, zdecydowanie wolałabym kogoś innego jako prowadzącą
_________________ drugi raz już nie zrobisz pierwszego wrażenia
no ciekawa jestem co pokaże z tym jej hip hopem:P haha
_________________ A drugi oddech po to aby nabrać tchu..:) no i śmietanka xD
Zebra [Usunięty]
Wysłany: 2007-08-31, 09:28 Kinga tańczy i tańczy...
Na tę chwilę Kinga uczy się tańca tradycyjnego razem z Weroniką P. , ale kiedy zobaczyła pewną instruktorkę tańczącą hip-hop, taniec ten tak ją zafascynował iż już zapowiedziała, że od września zapisuje się na lekcje... Good luck
Ten post złamał 07 punkt regulaminu! Taki temat już istnieje. Tematy zostały scalone
Ja również nie wyobrażam sobię Kingi w hip hopie albo w tancu współczesnym..No ale cóż czas pokaże.Może Kinga zostanie instruktorem hip hopu..Hmmm Niemożliwe ale może być prawdziwe.A jak wy myślicie??
_________________ I loved you with the fire red-
Now it's turning blue, and you say...
"Sorry" like the angel heaven let me think was you
But I'm afraid...
Hm.. . A czy musi to od razu pokazywać publiczności? Nigdy nie robiliście niczego dla siebie? Nic Was nie fascynowało? Pamietam Jej występy z Tańca.. . osobiście bardzo podobała mi się i Jej rumba, i freestyle, zresztą co doceniło całe jury.
Pierwsze odcinki, które prowadziła nie były złe, ale pozostawiały troche do zyczenia. Teraz myśle, ze jest ok i fajnie, ze jest prowadzacą, byc moze to tez dlatego, ze lubie Jej osobę, a po dzisiejszym odcinku (chyba kazdy to potwierdzi) pokazała, ze nie robi z siebie gwiazdy, niczego sobie nie dodaje, a wystepujacych Tancerzy szanuje i ceni, pomimo, ze dopiero teraz staja sie prawdziwymi Gwiazdami w Polsce.
_________________ Don't walk behind me, I may not lead.
Don't walk in front of me, I may not follow.
Just walk beside me and be my friend.
Nie przepadam za nią. Nie powinna wygrać Tańca z Gwiazdami. Ciągle tylko tą rumbę tańczy, a laureatka powinna pokazać coś więcej niż 1 poprawny (poprawny!) taniec. Nie przepadam za nią, jest jakaś taka sztuczna i nie przekonująca. Wolałabym jakiegoś tancerza, chociażby instruktora z Tańca z Gwiazdami. Kogoś, kto się choć trochę zna na współczesnym tańcu.
_________________ Tańczę, więc jestem.
Przyjazne linki Sponsor
Skad: Z forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum