pomyslcie też o tym że norki to małe stworzonka i ile takich norek musi zginąć 9raczej w niehumanitarnych warunkach) żeby jedno babsko miało futro
ble ble ble
_________________ "Co za smutna epoka, w której łatwiej jest rozbić atom, niż zniszczyć przesąd"
no nie wiem nikus.. widocznie niektorzy kochaja sie w prawdziwych futrach.. nie mam pojecia.. ale zebys mnie nie zlinczowala to powtarzam ze ja tego nie popieram
_________________ Owszem żyję na gównianym świecie,
ale żyję i nie boję się
czapla chyba oszalalas... cichopek sie nie nadaje kompletnie do jakiego kolwiek programu jako prezenterka... jest tak sztuczna i beznadziejna ze niech spada do tego zalosnego m jak milosc o!
przyzwyczailam sie juz do kingi i tak reasumujac caly ten program stwierdzam ze sprawdzila sie w tym mimo ze na poczatku mialam pewne zastrzezenia
ale żyję i nie boję się
Wiek: 13 Dołączyła: 15 Lis 2007 Posty: 830 Skąd: z Krakowa
Wysłany: 2007-12-03, 11:39
Zgadzam sie. Cichopek jest dobra dko seriali. A zauwazyliscie ze jak Maciek wygral to tak bardzo "zblizyl sie" do kingi? Obejmowal ja w pasie a ona jego heh
podejrzewam ze byl taki szczesliwy ze nawet nie zwrocil na to uwagi gdzie i jak tuli sie do kingi i wcale sie nie dziwie hihihih bo to radosc ogromna dostac taka szanse i tyle kwitu..
ale żyję i nie boję się
ona jest bardzo fajna. Taka... jak na swoj wiek to super:)
"Ale ten, kto ja ubiera (cytuje Magiel Towarzyski) musi jej strasznie nei lubić".
Paskudnie wygladała na tym finale. Jak na pogrzebie Dody.
_________________ Niosąc prawdę i pogardę dla kłamstwa.
SZYDERCA
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum