Szukaj • Grupy • Rejestracja • Zaloguj

PORTAL •  CHAT [6] •  Regulamin •  Mapa •  Album •  Ludzie •  F.A.Q •  BB CODE •  Statystyki •  Download

Poprzedni temat :: Następny temat
o Kindze
Autor Wiadomość

Julka:) 
Piszę o wszystkim

Wysłany: 2007-12-04, 16:50   

Mi tez się podobał jej wygląd w finale, na pewno było lepiej, niz jak była w jakiejs tiulowej spódnicy czy czyms takim:) . Wszystko było ok, sukienka, fryzura, makijaż, bardzo ładnie wyglądała

olkak 
Guru

Wysłany: 2007-12-04, 17:05   

I mnie tez sie podobalo. Lepiej byla ubrana w finale niz w odcinku w ktorym wygladala jak dyskotekowa lampa :D Miala wtedy taka bluzke co strasznie sie swiecila (nie znam nazwy :D )

sylwia 
Wymiatacz

Wysłany: 2007-12-11, 16:40   

czytałąm że kinga wprowadza na rynek kosmetyki oparte na naturalnych składnikach.
ciekawe....

peggyy 
Guru

Ostrzeżeń:
 1/5/5

Wysłany: 2007-12-11, 16:40   

bez kompromisu, tak sie nazywa jej linia perfum...imbir, cynamon...czyli zapach piernika... :D zobaczymy, moze kupie ?:D

Dance Dance!
I'm Marina Gasolina <3

Magda83 
Guru

Ostrzeżeń:
 1/5/5

Wysłany: 2007-12-11, 17:05   

pewnie słodkawy jest ten zapach

sylwia 
Wymiatacz

Wysłany: 2007-12-11, 17:07   

ja osobiście nie lubietakich zapachów

ale czytałąm że teraz na święta ma wyjść zapach a później całą seria kosmetyków

no ale w sumie do kingi to chyba tylko ta firma nalezy, sama pewnie tych kometyków nie komponuje:)

donna

Super Moderator

Super Sponsor

Wysłany: 2007-12-11, 22:22   

sylwia napisał/a
czytałąm że kinga wprowadza na rynek kosmetyki oparte na naturalnych składnikach.
ciekawe....

kosmetyki oparte na ryżu wprowadziła kiedyś na rynek Grażyna Szapołowska i poległa,
we mnie Kinga nie wzbudza zaufania, a Jej kosmetyki tym bardziej, ja nie kupię, zapach też mam ulubiony od lat, niestety nie będę klientką

judyta 
Guru

Wysłany: 2007-12-12, 10:14   

patrzac na kingi buzie to trzeba przyznac ze mlodziudka jest jak na swoj wiek.. buzke ma jak nastolatka, bez kitu takze kosmetykow uzywa pewnie najlepszych ale nie oznacza to ze wlasnie je bedzie reklamowac... jesli chodzi o mnie to nie sugeruje sie reklamami a perfumy mam swoje ulubione i nie chce ich zmieniac

Piszę o wszystkim

Wysłany: 2008-01-24, 22:02   

Kindze walą tony tapety na twarz, i kremów pewnie dobrych używa, musi dobrze wyglądać...chyba jest jedną z najbardziej lansowanych przez tvn gwiazd, to wstydu nie moze przynosić :) i w sumie nei przynosi jesli nie wliczac jej gaf w ycd:)

fy 
Kandydat

Wysłany: 2008-02-11, 21:48   

Cóż, co by na temat pani Kingi nie mówić, nie można pozostać obojętnym na to jak prezentuje sie w programie....
Nie mam nic do jej osoby personalnie, natomiast prawda jest taka, że prowadzącą jest wręcz FATALNĄ!!! Niestety kompletnie się nie sprawdza w swojej roli, nie ma zupełnie predyspozycji (bądź wyjątkowo skutecznie je ukrywa) do występowanie w takiej roli... Wystarczy choć pobieżnie wsłuchać się w jej wypowiedzi skierowane-czy to -do uczestników czy jurorów/publiczności...
Są zazwyczaj bezsensowne, niezabawne, choć się stara i tego nie można jej odmówić, to ewidentnie jej to nie wychodzi, niestety... Że już nie wspomne o momentach, gdy się zacina "yyy..ee o jeju" i kompletnie nie wie co powiedzieć i nastaje cisza....
Taki program zasługuje na kogoś zdecydowanie lepszego w roli prowadzącego, dla przykładu wystarczy spojrzeć na Skrzynecką(którą osobiście średnio lubie jako osobę), lecz doskonale radzi sobie w TzG, potrafi wybrnąć niemalże z każdej wpadki słownej..a KG wręcz przeciwnie...

Niestety swoje robi również sposób, w jaki jest ubierana do tego programu..Jakaś pomyłka, nie wiem czemu ona daje się tak oszpecać! Nosi stroje nie dość, iż zazwyczaj kompletnie!!!! kiczowate i nieładne, to jeszcze fatalnie niedopasowane do jej figury!

Pozostaje wierzyć ,że do czasu drugiej edycji nieco sie "wyrobi" w każdym względzie(czego życze i jej i oglądającym!!!) , bo oglądając materialy z YCD na internecie, czy też powtorki w tv można się jedynie załamać :/

donna

Super Moderator

Super Sponsor

Wysłany: 2008-02-11, 22:27   

fy napisał/a
Niestety swoje robi również sposób, w jaki jest ubierana do tego programu..Jakaś pomyłka,

ubranie Kingi do tego programu nie jest prostą sprawą może ze względu /z całym szacunkiem/ na Jej wiek. Mocno skrytykowano np. fioletową kurtkę z cekinami, którą miała na jednym z castingów, niezbyt przystającą do Jej wieku właśnie. Stara się zapewne wpisać w klimat programu z młodymi ludźmi, ale nie bardzo to wychodzi, zresztą może nie tyle Jej co stylistce, w sumie było więcej wpadek niż ciuchów trafionych, może w drugiej edycji będzie lepiej :?

Piszę o wszystkim

Wysłany: 2008-02-13, 12:44   

Jej jest bardzo ładnie w zwykłych dżinsach i tunice. te sukienki faktycznie sa jakies dziwne, u góry za ciasne, długość nieraz tez nie ta...traagedia, ciekawe kto ja tak ubiera.

beata14 
Debiutant

Wysłany: 2008-05-22, 10:04   

nie podobał mi się jej strój we wczorajszym odcinku. ta sukienka może jeszcze by uszła. ale te skórzane spodnie pod nią?! tragedia!!

Justine 
Piszę o wszystkim

Ostrzeżeń:
 1/5/5

Wysłany: 2008-05-27, 19:21   

Ja wole jej ubrania w ddtvn. Tam maja innego styliste chyba. Powinni zatrudnic w YCD. W tej edycjii tylko kilka ciuchow mi sie na niej podobalo:)

Ave 
Stały Tubylec

Wysłany: 2008-06-19, 18:44   

Słyszałam, że ze względu na Kingę Rusin z ddtvn odchodzi Marcin Meller. Podobno nie może znieść jej 'fochów' i tego, że kradnie mu pomysłu. Pracownicy tvn powiedzieli, że uśmiecha się ona tylko przed kamerami, a tak naprawdę wcale nie jest taka sympatyczna. W ten weekend ma być ostatni program z udziałem Mellera... Co o tym sądzicie ?

@vE !

Przyjazne linki
Sponsor

Skad: Z forum

Odpowiedz do tematu