Mi tez się podobał jej wygląd w finale, na pewno było lepiej, niz jak była w jakiejs tiulowej spódnicy czy czyms takim:) . Wszystko było ok, sukienka, fryzura, makijaż, bardzo ładnie wyglądała
Wiek: 13 Dołączyła: 15 Lis 2007 Posty: 830 Skąd: z Krakowa
Wysłany: 2007-12-04, 17:05
I mnie tez sie podobalo. Lepiej byla ubrana w finale niz w odcinku w ktorym wygladala jak dyskotekowa lampa Miala wtedy taka bluzke co strasznie sie swiecila (nie znam nazwy )
czytałąm że kinga wprowadza na rynek kosmetyki oparte na naturalnych składnikach.
ciekawe....
kosmetyki oparte na ryżu wprowadziła kiedyś na rynek Grażyna Szapołowska i poległa,
we mnie Kinga nie wzbudza zaufania, a Jej kosmetyki tym bardziej, ja nie kupię, zapach też mam ulubiony od lat, niestety nie będę klientką
_________________ drugi raz już nie zrobisz pierwszego wrażenia
patrzac na kingi buzie to trzeba przyznac ze mlodziudka jest jak na swoj wiek.. buzke ma jak nastolatka, bez kitu takze kosmetykow uzywa pewnie najlepszych ale nie oznacza to ze wlasnie je bedzie reklamowac... jesli chodzi o mnie to nie sugeruje sie reklamami a perfumy mam swoje ulubione i nie chce ich zmieniac
_________________ Owszem żyję na gównianym świecie,
ale żyję i nie boję się
Kindze walą tony tapety na twarz, i kremów pewnie dobrych używa, musi dobrze wyglądać...chyba jest jedną z najbardziej lansowanych przez tvn gwiazd, to wstydu nie moze przynosić i w sumie nei przynosi jesli nie wliczac jej gaf w ycd:)
Cóż, co by na temat pani Kingi nie mówić, nie można pozostać obojętnym na to jak prezentuje sie w programie....
Nie mam nic do jej osoby personalnie, natomiast prawda jest taka, że prowadzącą jest wręcz FATALNĄ!!! Niestety kompletnie się nie sprawdza w swojej roli, nie ma zupełnie predyspozycji (bądź wyjątkowo skutecznie je ukrywa) do występowanie w takiej roli... Wystarczy choć pobieżnie wsłuchać się w jej wypowiedzi skierowane-czy to -do uczestników czy jurorów/publiczności...
Są zazwyczaj bezsensowne, niezabawne, choć się stara i tego nie można jej odmówić, to ewidentnie jej to nie wychodzi, niestety... Że już nie wspomne o momentach, gdy się zacina "yyy..ee o jeju" i kompletnie nie wie co powiedzieć i nastaje cisza....
Taki program zasługuje na kogoś zdecydowanie lepszego w roli prowadzącego, dla przykładu wystarczy spojrzeć na Skrzynecką(którą osobiście średnio lubie jako osobę), lecz doskonale radzi sobie w TzG, potrafi wybrnąć niemalże z każdej wpadki słownej..a KG wręcz przeciwnie...
Niestety swoje robi również sposób, w jaki jest ubierana do tego programu..Jakaś pomyłka, nie wiem czemu ona daje się tak oszpecać! Nosi stroje nie dość, iż zazwyczaj kompletnie!!!! kiczowate i nieładne, to jeszcze fatalnie niedopasowane do jej figury!
Pozostaje wierzyć ,że do czasu drugiej edycji nieco sie "wyrobi" w każdym względzie(czego życze i jej i oglądającym!!!) , bo oglądając materialy z YCD na internecie, czy też powtorki w tv można się jedynie załamać :/
Niestety swoje robi również sposób, w jaki jest ubierana do tego programu..Jakaś pomyłka,
ubranie Kingi do tego programu nie jest prostą sprawą może ze względu /z całym szacunkiem/ na Jej wiek. Mocno skrytykowano np. fioletową kurtkę z cekinami, którą miała na jednym z castingów, niezbyt przystającą do Jej wieku właśnie. Stara się zapewne wpisać w klimat programu z młodymi ludźmi, ale nie bardzo to wychodzi, zresztą może nie tyle Jej co stylistce, w sumie było więcej wpadek niż ciuchów trafionych, może w drugiej edycji będzie lepiej
_________________ drugi raz już nie zrobisz pierwszego wrażenia
Jej jest bardzo ładnie w zwykłych dżinsach i tunice. te sukienki faktycznie sa jakies dziwne, u góry za ciasne, długość nieraz tez nie ta...traagedia, ciekawe kto ja tak ubiera.
Wysłany: 2008-06-19, 18:44
Słyszałam, że ze względu na Kingę Rusin z ddtvn odchodzi Marcin Meller. Podobno nie może znieść jej 'fochów' i tego, że kradnie mu pomysłu. Pracownicy tvn powiedzieli, że uśmiecha się ona tylko przed kamerami, a tak naprawdę wcale nie jest taka sympatyczna. W ten weekend ma być ostatni program z udziałem Mellera... Co o tym sądzicie ?
_________________ `Nawet gdybym upadł tak nisko, że prawie w szaleństwo..
..Nawet gdyby moje miejsce było ciągle na zewnątrz.` @vE !
Przyjazne linki Sponsor
Skad: Z forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum