Wiek: 15 Dołączyła: 09 Maj 2008 Posty: 693 Skąd: z Parówersa
Wysłany: 2008-06-19, 18:53
trudno mi się w tej sprawie wypowiedzieć, bo Kinga od zawsze wydawał mi się bardzo utalentowaną i miłą osoba. chociaż może ten stres związany z tv tak na nią działa...nie wiem
Ja jestem tylko ciekawy kogo dostanie do pary Do Kingi nic nie mam podoba mi sie jak prowadzi DDTVN co do YCD nie mam zdania a to że ma fochy - trudno, takie życie.
_________________ "Taniec jest jak napad na bank – liczy się każda sekunda."
I can't feel the way I did before. Don't turn your back on me. I won't be ignored.
Ja byłem na castingu i spotkałem ją i bardzo "miła z niej babka", dla ludzi którzy biorą udział w castingach jest bardzo sympatyczna i mam nawet autograf ;P
_________________ "Nigdy nie jest tak źle, zawsze może być gorzej"
Żeby coś osiągnąć trzeba iść pod prąd.
Mnie Kinga, specjalnie nie przeszkadza, chociaż wolałbym, żeby ktoś inny prowadził ten program. Młodszy, bardziej wyluzowany i nie koniecznie musiałby być kobietą, taki Łozowski np., lub ktoś inny. Jest troche fajnych ludzi w szołbiznesie., jesli nie on to powiedzmy jakiś były uczestnik dance'u.
Mnie Kinga, specjalnie nie przeszkadza, chociaż wolałbym, żeby ktoś inny prowadził ten program. Młodszy, bardziej wyluzowany i nie koniecznie musiałby być kobietą, taki Łozowski np., lub ktoś inny.
Dokładnie, jak dla mnie najbardziej nadaje się właśnie Łozo, Fristajlo albo Mykee
Kinga mi się trochę przejadła.
Wiek: 15 Dołączyła: 30 Paź 2007 Posty: 505 Skąd: far far ełej
Wysłany: 2008-08-05, 17:04
hmmm, a łozo nie będzie czasem prowadził 'mam talent'?
natomiast kinga zupełnie mi nie przeszkadza. jedyne co mnie denerwuje, to to, że czasami wydaje mi się, że uczy się tego wszystkiego na pamięć i niekiedy się zapomina.
_________________ aktorzy są widzami, widzowie aktorami,
a ja pomiędzy wami
co dnia widzę, że na scenie jest pusto
i tylko wielkie lustro - tło do gry
daje nam złudzenie, że ktoś jest na scenie,
a to w odbiciu my
nie lubie jej. widzialam ja nawet dzisiaj. pracuje w Coffee Heaven i przyszla dzis rano. podobno jest raczej codziennie, ale ja generalnie na popoludniowe zmiany chodze. nie byla sympatyczna, a po glupi sok chyba lazla przez 10 minut i wygladala strasznie, zupelny brak makijazu
_________________ Kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały Wszechświat działa potajemnie, by udało Ci się to osiągnąć.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum