No wreszcie coś fajowego na siebie włożyła:) fajną miała tą tunikę, fryzurkę, makijaż..może wkońcu styliści się obudzili..:P
_________________ **************************
Wiola/Marcin/Iza/Tomek
Mówi się, że potrzeba tylko jednej minuty, żeby kogoś zauważyć,
jednej godziny, żeby go ocenić i jednego dnia, żeby polubić,
ale całego życia, by go później zapomnieć.
I'm a dreamer,
a distant dreamer,
dreaming for hope...
Podobno ma wolna rękę to niech sie kobieta ubiera jak chce ;P Ma swój, orginalny ale swój styl Ale ja ja lubie... Polska jest wolnym krajem więc każdy moze chodzić w czym chce
_________________ Coraz trudniej, coraz nudniej... nowe pomysły, nowe poglądy. CAŁKIEM INNE ZYCIE
Wczoraj było prosto i z wdziękiem. Tylko takich przylizanych grzywek nie lubię, ale to już kwestia gustu.
_________________ How I wish, how I wish you were here
We're just two lost souls swimming in a fish bowl
year after year
running over the same old ground
What have we found?
The same old fears,
wish you were here.
e tam nie ma sie co dziwic......ci co ja ubieraja w koncu dostali podwyzke to i ja ubrali normalnie
Po0dpisuje sie po prosba innych......Pani Rusin....niech juz Pani nie tanczy.........
Wczoraj znowu było w porządku, normalnie, jestem w szoku Chociaż moim zdaniem bez rewelacji, te białe spodnie pogrubiały jej nogi. Fajne miała kolczyki, sama bym takie chciała
_________________ "Nie będę strzelała ręką,
gdyż kto strzela ręką, ten zapomniał oblicza swego ojca.
Będę strzelała umysłem.
Nie będę zabijała bronią,
gdyż kto zabija bronią ten zapomniał oblicza swego ojca.
Będę zabijała sercem."
Przyjazne linki Sponsor
Skad: Z forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum