Naprawdę nie mogli jej ubrać w coś innego??
Przecież ten strój w ogóle nie pasował ani do programu, ani do niej samej.
Ale te kapcie to przesada czy naprawdę nie idzie wytrzymać ok. dwóch godzin w butach na obcasach. Przecież na próbach mogła sobie chodzić w kapciach, ale nie mieniać ich w trakcie programu........
_________________ "To moja największa wada,
że tańcuję bardzo rada."
Jan Kochanowski
A zwrócił ktoś uwagę na jej minę, gdy płakała podczas ostatniego odcinka jak odpadła Natalia? Ja rozumiem, że ktoś może się wzruszyć, ale jej mina była niesamowita! Nie mogłam się powstrzymać od śmiechu..!
_________________ Music and dance forever!:*| Diana - my number 1!!!:*
aż się boję pisać, bo nie wiem czy Nika tego nie wywali ale Kinga w tych butach na niebotycznych obcasach wygląda dość pokracznie, widać, że ma problemy z chodzeniem, zeszła by jakieś 2 cm niżej z korzyścią dla siebie
_________________ drugi raz już nie zrobisz pierwszego wrażenia
Rozwala mnie kinga w tych butach Nie przeszkadza mi już jako prowadząca, ale nie mogę patrzeć jak na początku programu, kiedy uczestnicy po tańcu grupowym do niej podbiegają ona zaczyna się dziwnie prężyć, a później podchodzi jak połamana...
_________________ before you lock my love away, please
let me testify.
Buty Kingi Rusin sa faktycznie conajmniej srednie, ale moze faktycznie zalezy to od Jej wzrostu. Włochate kapciuszki? Jak chce to niech nawet nosi sandałki. Poza tym mam nadzieje, ze w finale (jak to bylo wczesniej powiedziane) nie ubiora Jej 'na bąbkę' i ze bedzie dobrze wygladała (a to z reguły nie jest słaba stroną Kinki). No, ale bąbka nie jest powodem czy Jej niektóre pomyłki, by pzrestać Ja lubic jako osobe. I tu staje troche w obronie, bo tych mniej pozytywnych komentarzy w Jej kierunku tez nie brakuje.
_________________ Don't walk behind me, I may not lead.
Don't walk in front of me, I may not follow.
Just walk beside me and be my friend.
Przyjazne linki Sponsor
Skad: Z forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum