Przecież w Tańcu z gwiazdami bardzo dobrze się reprezentowała.
Jeśli by tak nie było to by nie wygrała programu.
W TzG dobra była tylko Jej rumba ; ]
Wygrała, bo ludzie zlitowali się nad biedną rozwódką, którą zostawil Lis ; P
Było wielu uczestników lepszych od Niej, dziwie się że to właśnie ona wygrała.
A co do prowadzenia programu, to mi osobiście nie przeszkadza.
_________________ You better lose youself in the music
the moment
you own it
you better never let it go
Wczesniej ja lubialam ale odkad zaczela prowadzic YOU CAN DANCE przestalam... niech sie uczy hip-hopu ...prosze bardzo ale do programu napewno saie nie doatanie ci wszyscy ktorzy sie dostrali trenują od dzicka... i co ona bedzie trenowala rok i wejdzie;/ nie przesadzajmy bankowo bedzie miala jakies fory...
Ale spójrzcie na datę założenia tematu, to jest wypowiedź sprzed rozpoczęcia programu. Tak że ona być może już te lekcje brała, ewentualnie nadal bierze, tylko się nie popisuje nabytymi umiejętnościami
wystarczy rozejrzeć się po tematach i wtedy znajdzie się np taki - "Kinga doszkala się w tańcu" i wszystko jasne. Kinga uczyła się Hip Hopu z Anthonym Kayem przebywając w Paryżu z grupą tancerzy YCD, być może pokaże nam efekty tego treningu, ale ja osobiście nie spodziewam się rewelacji , może lepiej będzie jak Kinia pozostanie wyłącznie przy konferansjerce
_________________ drugi raz już nie zrobisz pierwszego wrażenia
Uwazam, ze tanczyc moze kazdy co chce i kiedy chce. Jesli zafascynował Ją HH, to dlaczego nie ma spróbować?
Jestem przekonana, ze po tym programie wzrosnie liczba osob, ktore zainteresuja sie, badz juz zainteresowały tancem. Na nowe hobby i pasje pora jest zawsze odpowiednia. Nie musi startowac w nowej edycji programu, ale jesli chce zrobic coś dla siebie, to niech to robi, i niech robi jak najlepiej.
_________________ Don't walk behind me, I may not lead.
Don't walk in front of me, I may not follow.
Just walk beside me and be my friend.
Wiek: 13 Dołączyła: 15 Lis 2007 Posty: 830 Skąd: z Krakowa
Wysłany: 2007-11-15, 19:25
Ja tez nie lubie Kingi. Smieje sie ze wszystkiego i juz mam tego dosc! Denerwuje nie jeszcze jak na poczatku glos mowi "I prowadzaca programu Kinga Rusin!" I ona tak tanczy wokol uczestnikow...I tak sie dziwnie wtedy rusza....;/
A i jeszcze co do tego HH...Mnie tez nie przeszkadza niech sobie cwiczy jesli jej sie podoba.
Ostatnio zmieniony przez olkak 2007-11-15, 19:27, w całości zmieniany 1 raz
Kinga Rusin powiadacie Jak dla mnie to ona tam nie pasuje x( Ona nie potradi sie nawet wyslowic ... w kazdym odcinku palnie jakas gafe ... i nikt tego nie widzi... a w odcinku w ktorym odpadla Iga i Blazej to wogole pocisk xD ale jesli producenci uwazaja ze jest cool to niech tak bedzie ;] Pozdrawiam ;*
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum