jak sie rozplakala, to fakt, bylo slodkie...zdziwilam sie, ze az tak sie wzruszyla...widocznie rowniez wolalła, zeby Diana odeszla?
Ale ogolnie lubie rusinkowa fajna babka z niej ...
Wiek: 15 Dołączyła: 16 Lis 2007 Posty: 196 Skąd: Daleko od was :)
Wysłany: 2007-11-17, 14:01
peggyy napisał/a
jak sie rozplakala, to fakt, bylo slodkie...zdziwilam sie, ze az tak sie wzruszyla...widocznie rowniez wolalła, zeby Diana odeszla?
Ale ogolnie lubie rusinkowa fajna babka z niej ...
Ja tak samo ją lubię a jak się rozpłakała... to mi się też trochę zachciało bo chciałam żeby Nati była w finale :/ widać Kinga zżyła z uczestnikami tego programu
_________________ But no matter what you'll never see me cry
wiecie co9 moim zdaniem to naprawdę miła kobieta i jeśli jakaś 15 latka żle sie na jej temat wypowiada to szkoda czasu na czytanie tych bredni nara
Każdy ma prawo do własnej opinii. Tak jak niektórzy (przykładowo) 'kochają' Wiśniewskiego inni czują do niego ogromną niechęć. Tak samo niektórym może pasować osoba Kingi Rusin, innym nie musi i mają do tego prawo Nie ma co się oburzać
_________________ Don't walk behind me, I may not lead.
Don't walk in front of me, I may not follow.
Just walk beside me and be my friend.
Kinga super jest kolesiuwa !!
BARDZO fajna prezenterka z Marcinem Melerem super powadzi progra pozdro dla wszystkich jej fanów )
a to że się rozczuliła po Odejściu kilku to osób to po prostu przywiązanie się do nich !! POZDRAWIAM CIę KINGOOO
_________________ ;D HEJO PISAć LUBIę YCD tak jak wyyyy ;p
Mi osbiscie Kinga nie przeszkadza. Ale od razu mowie ze jak dla mnie popełnia za duzo bełów czasami nie rozumie co chce przekazac uczestnik albo jury a czasami poprostu zaplacze sie lub rozpędzi .
_________________ "Zabawne jest też to, że marzeniom zawdzięcza
umiejętność oddychania powietrzem"
Wysłany: 2007-11-25, 16:00
Ja tam nic do niej nie mam. Co z tego że nie za dobrze zna się na hip-hopie? Moim zdaniem świetnie sobie radzi z prowadzeniem tego programu. Słodkie to było jak sie rozpłakała kiedy odeszła Natalia. Ale wtedy prawie każdy płakał.
Wysłany: 2008-05-08, 10:48
Taak... wszyscy mówią że nieźle się ubiera, a ty ktoś mówi, że kiepsko się ubiera. A co ma ubrać? Bluzę z kapturem, miniówę dżinsową i trampki? W każdym razie... co do tego, że ona niby tańczyć nie umie itd. Moim zdaniem ona w sumie nie powinna umieć... za bardzo. Sęk w tym, że ona nie powinna chyba przyćmiewać uczestników co nie? To na nich mamy się skupiać a nie na prezenterce. Ja ją w sumie lubię i dlatego ją bronię.
_________________ "Bóg kocha tych, którzy śmiało idą pod wiatr"
Przyjazne linki Sponsor
Skad: Z forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum