Jak już zostało poruszone w innych tematach prowadząca tanecznego show nie bardzo zna się na tańcu...Fakt,że tańczyła taniec towarzyski w tańcu z gwiazdami nie predestynuje jej jeszcze do poprowadzenia takiego programu.Ponoć na castingach tańczono głównie hip hop,a program jest bardziej dla córek Kingi niż dla niej samej.Prezenterka postanowiła więc wyjść na przeciw wymaganiom telewidzów i coś na to zaradzić.Oto co powiedziała ostatnio Kinga Rusin:
"Dowiedziałam się, że moje umiejętności taneczne zostaną wykorzystane podczas realizacji "You can dance - Po prostu tańcz". Od września zapisuję się na lekcje. Hip-hop mnie zafascynował, gdy zobaczyłam, jak tańczy go jedna z instruktorek."
nie lubię Rusin, niech się uczy hip-hopu, dobrze robi na figurę, ale w programie niech nie tańczy, i tak popsuje mi oglądanie swoją obecnością i głupawym śmiechem, swoją nieodłączną wizytówką
_________________ drugi raz już nie zrobisz pierwszego wrażenia
ma dużo zmarszcek koło oczu ale ogólnie ładna babka z dobra figura;)
_________________ A drugi oddech po to aby nabrać tchu..:) no i śmietanka xD
asia7206 [Usunięty]
Wysłany: 2007-09-21, 13:18
a ja tam lubię Kingę Rusin, spoko babeczka i ma bardzo ładny uśmiech ^^ chętnie bym ją oglądała w programie YOU CAN DANCE - Po prostu tańcz, jako uczestniczkę )
nie chce byc zlosliwy ale zauwazylem ze wiekszosc z ludzi krytykujacych kinge to kobiety : P z czego to wynika? poza tym ona tam jest tylko, ze tak powiem, na doczepke. koniecznie musi sie znac na tancu zeby rozmawiac z uczestnikami?jest medialna, ladna, strasznie sympatyczna i wlasnie wiecznie sie usmiecha przez co pzyjemniej sie na nia patrzy.na dodatek jest swobodna w rozmowie i chyba uczestnicy ja lubia. w czym problem? co by zmienilo jakby sie znala na tancu? tanczyla by z ludzmi czekajacymi w kolejce ? i tak to robila bo ja ciagle ktos zapraszal : P dla mnie to jest takie szukanie problemu na sile. niech sobie tam bedzie : P
Zgadzam się z poprzednikiem. Ona nie jest uczestnikiem, że musi swietnie tańczyć, ona ma to prowadzić. Pozatym jest bardzo fajną i coągle uśmiechniętą kobietką, dla mnie jest spoko:)
gdyby się tylko uśmiechała nie byłoby sprawy, ale ona bardzo często bez sensu chichocze i zdarza się, że bez sensu się odezwie , to że nie jest profesjonalną tancerką najmniej mi przeszkadza, bo nie na niej skupię swoją uwagę w tym zakresie
_________________ drugi raz już nie zrobisz pierwszego wrażenia
hehe donna jest ostatnia osobą na tym forum,która miałaby tu insynuować komuś cokolwiek negatywnego,myslę,że źle ją zrozumiałaś:P nie bądź taka przewrażliwiona i faktycznie wróćmy do tematu:)
no dokladnie, dla mnie jest tam po prostu naturalna i ma dobry kontakt z uczestnikami, wrazenia jak najbardziej pozytywne, tym bardziej ze w programie chodzi o taniec a nie o prowadzacego, wiec dajcie juz jej spokoj : P wcale jej az tak duzo w tym progamie nie ma : )
Przyjazne linki Sponsor
Skad: Z forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum