Wysłany: 2007-11-03, 16:08 Do jakich piosenek powinni zatańczyć?
Macie jakieś propozycje do jakich piosenek mogliby zatańczyć uczestnicy?
Według mnie mogli by zatańczyć do utworu Black Eyed Peas "More" który bardzo lubię.
A wy jak myślicie? Macie propozycje?
_________________ "To moja największa wada,
że tańcuję bardzo rada."
Jan Kochanowski
no ludzie... ja mam mnostwo propozycji... mogliby potanczyc do takich utworow, jak hot boyz missy, eve i nasa albo do czegos aaliyah - to sie bardzo nadaje.
_________________ So baby i will wait for you... ;**
Ojjjj... Mnóstwo! Ale zauważcie, że wybierają tylko te utwory, które są popularne. Nie dadzą jakiegoś mało znanego kawałka. Jedynie w solówkach uczestnicy moga sobie muze wybierać
Fajnie by bylo gdyby np do jezzu lub wspólczesnego tanczyli do jakies ladnej ballady rocowej w stulu " I wanna know wat love is" jak M aria na castingu...To sa piosenki z dusza...Widomo hip hop to co innego ja bym chciala zeby ktos zatanczył do utworku Sean Paula "Temperature' i do ktoreś piosenki z Honey najlepiej do "I belive "
Moim zdaniem PIOTR POWINIEN tańczyć MARJA najbardziej pasują DO SIEBIE oczywiście w tańcu I nie przejmujce się PIRUGIEM TO NAWET dopieprzy SIE DO NAJMNIJSZEGO błędu I POWINI tańczyć WOLNE kawałki NO I TEZ W RYTMIE HIP HOPU yo yo
fajny kawalek do tanca grupowego: Paula DeAnda&Bow Wow "Easy"
naprawde fajny rytmiczny kawalek, moze jeszcze np Fat Boy Slim "Right here right now" ma fajne przejscia, z reszta dludo by wymieniac dalej.Chcialabym,zeby ktoras para(najbardziej Natalia i Maciek) zatanczyla do pieknej piosenki Elisy"Dancing" refren jest przepiekny i wiem ,ze bym sie poryczala
Janet Jackson - Miss You Much
Janet Jackson - The Knowledge
Janet Jackson - Escapade
Michael Jackson - Jam
Michael Jackson - Heartbreaker
Michael Jackson - The Way You Make Me Feel
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum