CZARNA MUZA TO MOJE ZYCIE!!!!!!!!!!!!!!!!
kocham... ale to nie tylko rap, tez r'n'b, soul, funky, crunk, muzyka jamajska i wiele innych...
nawet tancze do tego
uwielbiam, tak jak peggyy napisala, aaliyah i mam jej wielki plakat na scianie...
[*]
kocham jej utwory...
muza jamajska... miodzio, powiedzialabym, ze lubie seana paula, ale to taka troche glupia komercha, choc bicik mily
DMX, snoop, kanye, nas, fugees, lauryn hill, cypres hill...
aaaach...
[ Dodano: 2007-12-25, 19:51 ]
acha, a missy?? moja idolka? o niej zapomnilam... i luda, jeden z najlepszych?
_________________ So baby i will wait for you... ;**
Kocham czarna muze !!!! Lubie jej sluchac szczegolnie kiedy siostra spi
Mortal Treason - A Walk Thru The Woods super kawalek
Nirvana
Led Zeppelin
Metallica
Queensryche
Sex Pistols .... i duzo duzo wiecej
miśka a to nie chodziło czasem o mużykę, którą tworzą Afroamerykanie?
Ale jaja xD xD Nom to wpadlam jak sliwka w kompot
Czarna muza to jedno mi tylko na mysl przeszlo Czarne brzmienia \m/
A tu o tych mowa
A no to lubie lubie ;P Szczegolnie Candy Shop Czyli Centa lubie Nom chyba teraz trafilam czo ? x)
wiem, ze to glupie, bo o gustach sie nie dyskutuje, ale za kazdym razem, jak ktos mowi, ze nie lubi czarnej muzy, mam mu ochote uzebienie poprzestawiac... a przynajmniej mialam, do czasu, az poznalam fantastycznych ludzi, ktorzy tez nie lubia... po tym sie nie ocenia czlowieka, stlamsilam ten odruch...
prosze sie nie bac
_________________ So baby i will wait for you... ;**
uwielbiam, tak jak peggyy napisala, aaliyah i mam jej wielki plakat na scianie...
[*]
kocham jej utwory...
muza jamajska... miodzio, powiedzialabym, ze lubie seana paula
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum