Ja zaznaczylam codziennie: od 5 do 10 h nawet wiencej czasami. jak jestem w szkole na kazdej przerwiez mp4 sucham na takich luznych lekcjach zawsze na w-f no i w domciu caly czas jak mi sie laduje to na kompie , lub w radiu wiec mozna powiedziec ze zyje muzyka jestem chyba uzalezniona
_________________ ....:::TaNIeC To PoWiETrzE ,KtÓrYm Się...
DoTlEnIaM:::...
slucham duzo muzyki. to w sumie zalezy jak si czuje. duzo slucham na przerwach w szkole potem jeszcze po, na kompie... mysle ze tak 3-5 h dziennie :)
_________________ Talentem do tańca
jest zdolność ciała
do precyzyjnego reagowania
na oryginalne fantazje,
jakie ma każdy tancerz,
pragnący wyrazić coś,
co stanowi jego obsesję.
Ja zaznaczyłem do godziny, ale na dobrą sprawę to wyjdzie więcej, bo trochę na słuchawkach, trochę w telewizji, trochę jak wejdę na forum... Więc myślę, że około 2 godzin będzie Ja też się nie spotkałem z kimś kto by nie słuchał muzyki... Moja ciocia jak leci Bob Sinclar to zawsze tak podgłosi, że się podłoga trzęsie, ale ja wolę słuchać cicho - bo jak tak dudni, to nawet nie można odpocząć...
_________________ Kto pyta nie błądzi - chyba, że nie rozumie odpowiedzi.
Moja ciocia jak leci Bob Sinclar to zawsze tak podgłosi, że się podłoga trzęsie, ale ja wolę słuchać cicho - bo jak tak dudni, to nawet nie można odpocząć...
To zależy. Niektóre piosenki aż same się proszą o to, żeby trochę podgłośnić, wszystkich z mocniejszym beatem lubię tak słuchać. A niektóre, spokojniejsze, umairkowanie
_________________ before you lock my love away, please
let me testify.
To zależy. Niektóre piosenki aż same się proszą o to, żeby trochę podgłośnić
racja! są piosenki co az ich głupio słuchac cicho ja to takie od razu podgłasniam i szaleje czyli ze tancze sobie i spiewam czasami albo to i to naraz xD
no ale jak zasypiam (spie oczywiscie z mp3 ) to tak stopniowo przyciszam co by nie leciało
ja mp3 uzywam żadko np. jak jadę tramwajem czy autobusem- nie chcę ogłuchnąć bo to podobno bardzo niezdrowe dla uszu.
ja juz chyba powoli gluchne:P
ja tez gluchne! i to juz tak wyraznie, i wszyscy sie na mnie wkurzaja, ze bede zupelnie glucha, ale nie potrafie nie sluchac muzyki... i nie potrafie SLUCHAC JEJ CICHO
_________________ So baby i will wait for you... ;**
ja tez gluchne! i to juz tak wyraznie, i wszyscy sie na mnie wkurzaja, ze bede zupelnie glucha, ale nie potrafie nie sluchac muzyki... i nie potrafie SLUCHAC JEJ CICHO
jesli głuchniesz juz wyraznie a nie mozesz zrezygnowac z muzyki (a nikt Ci przeciez nie kaze ) to po prostu ogranicz słuchanie przez słuchawki w miare mozliwosci przezuc sie na radio lub cokolwiek innego. o zdrowie trzeba dbac
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum