Powiem wam szczerze, moje mp4 to najcenniejsza rzecz jaką posiadam xD
A że lubię słuchać niemal wszystkiego i każdy fajny kawałek, który mi się nawinie natychmiast ląduję w odtwarzaczu, to zawsze mam czego słuchać.
Nie wyobrażam sobie życia bez muzyki, ona zawsze mi towarzyszy
_________________ Choćbyśmy cały świat przemierzyli
W poszukiwaniu Piękna,
Nie znajdziemy go nigdzie,
Jeżeli nie nosimy go w sobie.
Ja powiem tyle że jak chociaż przez chwile dziennie nie posłucham muzyki to dostaje świra A słucham prawie wszędzie: w drodze do szkoły, jak sie ucze, dosłownie wszędzie
_________________ "Taniec jest jak napad na bank – liczy się każda sekunda."
I can't feel the way I did before. Don't turn your back on me. I won't be ignored.
Wysłany: 2008-09-17, 15:46
Ja również nie wyobrażam sobie życia bez muzyki.. Nie potrafię siedzieć przy kompie w ciszy, czy odrabiać lekcji. W drodze do szkoły, w szkole i w innych miejscach zawsze towarzyszy mi ipod
_________________ `Nawet gdybym upadł tak nisko, że prawie w szaleństwo..
..Nawet gdyby moje miejsce było ciągle na zewnątrz.` @vE !
no ja na przyklad teraz
Ale nawet jak nie siedze na kompie, to nie wyobrazam sobie, zebym nie wlaczyla radia, czy TV z muzyką w roli głównej!
Także..3 godzinki ? 2 ?
Generalnie to nie wyobrażam sobie dnia bez muzyki. Codziennie muszę sobie czegoś posłuchac. Jak nie w radiu to w telewizji Zaznczyłam od 1h wzwyż, choc zazwyczaj po 2h słucham;)
_________________ **************************
Wiola/Marcin/Iza/Tomek
Mówi się, że potrzeba tylko jednej minuty, żeby kogoś zauważyć,
jednej godziny, żeby go ocenić i jednego dnia, żeby polubić,
ale całego życia, by go później zapomnieć.
I'm a dreamer,
a distant dreamer,
dreaming for hope...
Codziennie przy kompie albo z playera albo z bardzo przydatnego youtuba niestety moje sluchawki juz przestaja dzialac no i ofc w TV na MTV albo Vivie czasem
W szkole jest coś takiego jak radio węzeł. Może nie do końca jest tam taka muzyka jakiej słucham, ale da się wytrzymać.
Na wf zawsze można posłuchać na telefonie, albo jak się ma zajęcia z tańca.
No, a w domu to nie da się bez muzyki. W tv, w radiu, na mp4, na telefonie.
Nie ma dnia bez muzyki, nawet jeśli się nie chce słuchać, to się nie da
Zawsze się natknie na to jakoś.
_________________ "Muzyka jest niewidzialnym tańcem, a taniec niesłyszalną muzyką."
Jean Paul
Ja myślę, że muzyka jest wokół nas cały czas, nawet w snach. Kiedy idziemy do szkoły słyszymy grające radio w samochodach, sklepach. W szkole radia węzeł, telefony, mp3, lekcje muzyki, ciągle coś. Ja np. również chodzę do szkoły muzycznej, na taniec, więc muzyka towarzyszy mi codziennie, cały czas . Nie wyobrażam sobie normalnej egzystencji bez muzyki.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum