"Conquest" - ten utwór na szczęście dobrze pasował do paso A martwiłam się trochę, bo ta maniera wykorzystywania muzyki mniej lub bardziej "aktualnej" do tańców towarzyskich do tej pory sprawdzała się średnio.
A przy okazji "Beware Of The Dog" Jamelii zastanawiam się, czy tylko mnie wkurza ta moda na wykorzystywanie w utworach muzycznych sampli z "klasyki" rocka/disco itp.? Bo ostatnio strasznie tego dużo. Ja wiem, że czasem trudno jest wymyślić coś równie dobrego, ale
_________________ How I wish, how I wish you were here
We're just two lost souls swimming in a fish bowl
year after year
running over the same old ground
What have we found?
The same old fears,
wish you were here.
The White Stripes - "Conquest" -> super pasowało do tanca co w ycd przy tancach towarzyskich sie rzadko zdarza i mi bardzo sie spodobała ta piosenka nie wiem czemu ale mi humor poprawia
na drugim miejscu kelly clarkson - "addicted" ale głosowac mozna tylko na jedno..
Ja zagłosowałam na "Fever", bo ta interpretacja mnie rozbroiła. Musiałam jej posłuchać drugi raz, bo byłam przyzwyczajona do Peggy Lee, a tutaj zupełnie inna bajka! Ale stwierdziłam, że też mi się podoba!
_________________ Nic mi pewniejsze nie jest od wątpienia
Ciemne to tylko, co światłością płonie
Nie wątpię, prócz o rzeczy bez wątpienia
Pewnikiem staje się co traf przywionie
-----
YCD II: Kryspin, Justyna
YCD III: Michał, Iza, Marcin, Wiola
SYTYCD: Travis!
Wiek: 15 Dołączyła: 09 Maj 2008 Posty: 693 Skąd: z Parówersa
Wysłany: 2008-05-17, 18:12
gdybym mogła to zagłosowałbym na dwie piosenki. strasznie mi sie podobała piosenka Kelly Clarkson - "Addicted" zwłaszcza przy tańcu Kryspina i Justyny. Wszystko sie razem zgrało idealnie. Ale spodobał mi się tez bardzo piosenka The White Stripes - "Conquest" z paso doble Grega i Kasi
Muzyka w tym odcinku była naprawdę dobrze dobrana, co rzeczywiście zdarza się rzadko, niestety Ale nie obraziłabym się gdyby taki poziom został utrzymany już do końca programu
Świetnie dopasowane do tańca było zarówno The White Stripes - "Conquest" jak i Kelly Clarkson - "Addicted" , ale największym zaskoczeniem było dla mnie La lupa - Fever. Po prostu wymiękłam W tym tańcu wszystko mi pasowało idealnie (no, może oprócz butów Justyny )
_________________ ycd 1: Natalia, Maria
ycd 2: Kasia & Kryspin
ycd 3: Wiola, Tomek, Iza, Marcin
A "Conquest" jeszcze świetny tekst ma, również pasujący do tańca
I macie rację co do tej wersji "Fever" - rozbrajająca interpretacja!
No i oczywiście "Addicted" - też piękny utwór, również świetnie współgrał z choreografią.
Oby tak (muzycznie) dalej
_________________ How I wish, how I wish you were here
We're just two lost souls swimming in a fish bowl
year after year
running over the same old ground
What have we found?
The same old fears,
wish you were here.
Przyjazne linki Sponsor
Skad: Z forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum