można by powiedzieć- ryzyko zawodowe, tzn. ryzyko występu w telewizji, nigdy nie zapomnę, jak uczestnik jakiegoś teleturnieju napisał na tablicy Siękiewicz. Od początku się mówiło "taneczny Idol", a co jury robiło z uczestnikami Idola wiadomo, tu też widzowie wypatrują różnych "kwiatków" , co nie znaczy, że pochwalam, no ale "Show must go on"
_________________ drugi raz już nie zrobisz pierwszego wrażenia
niby tak,ale nie wydaje mi się konieczne aż takie jeżdżenie sobie po ludziach,można to samo powiedzieć ciut grzeczniej,no a już boki zrywać z niegrzeczności czyjejś w stosunku do kogoś to współczuję serdecznie poczucia humoru.
No cóż może jestem wredny..., ale bawię się przy tym dobrze. Trzeba korzystać z okazji. Dziś Ty się śmiejesz z kogoś, a jutro ktoś z Ciebie. Równowaga musi być
jak mowi o tancu to ok ale jak juz sie smieje z glosu albo wygladu to masakra.ta dziewczyna do ktorej mowil o dzrzewie to moja znajoma.kilkukrotna mistrzyni polski i dziewczyna,ktora stala na podium na mistrzostwach swiata wiec cos umie.miala chyba przerwe ale wiem na co ja stac.nie moglo byc az tak zle
tekst o poezji, kabarecie i parodia glosu tej ostatniej laski mnie powalily : P ale fakt ze moglby sobie niektore teksty podarowac, ludzie naprawde te ich uwagi przezywaja. to parodiowanie glosu -dla nas smieszne ale dla dziewczyny podejrzewam niebardzo.
Kira [Usunięty]
Wysłany: 2007-09-27, 16:55
Powiem krótko - cudo, powaliło mnie na kolana. xD
A dystans do samego siebie jest konieczny w tego typu sytuacjach, i tyle. Jeśli ktoś go nie ma i nie jest w stanie przyjąć krytyki, nie rozumiem po co w ogóle się pokazuje w takim miejscu.
Phaha ;D Paroodia ;D No nie dziwie się, że nie pokazują takich rzeczy teraz w odcinkach live skoro tam wszyscy umieją tańczyć ;D Prze mi się podobało jak Augustin naśladował tą ostatnią laskę ;D
Przyjazne linki Sponsor
Skad: Z forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum