Nie wiem dlaczego, ale samo usposobienie tej dziewczyny mnie strasznie irytuje..
Jedyne co mi się podobało to jak w momencie kiedy zaczynała się piosenka i charakterystyczne ''Shake that thing miss kana kana'', ta dziewczyna zrobiła taką dziwną, bojową minę, która nie spodobała się widocznie Augustinowi, bo... spójrzcie sami xdd
_________________ "Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, aż znajduje się taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on to robi.."
Strasznie powala mnie jej mimika twarzy. Oczywiście nie w pozytywnym słowa znaczeniu. Jak powiedziała An 'Nie wiem dlaczego, ale samo usposobienie tej dziewczyny mnie strasznie irytuje.. '
Też tak odczuwam.
_________________ cała jestem bałaganem, bitwą, wojennym stanem. hi supergirl.
Ani chyba chodzi o tą
'Jedyne co mi się podobało to jak w momencie kiedy zaczynała się piosenka i charakterystyczne ''Shake that thing miss kana kana'', ta dziewczyna zrobiła taką dziwną, bojową minę, która nie spodobała się widocznie Augustinowi, bo... spójrzcie sami xdd'
_________________ cała jestem bałaganem, bitwą, wojennym stanem. hi supergirl.
Wysłany: 2008-04-28, 17:49
zatańczyła tak se macie rację,była za pewna siebie,myśli,że dobrze tańczy,a do perfekcji brakuje jej tyle ile mi do Angeliny Jolie najgorsze było jak Piróg dał jej bilet pkp w tym momencie jej współczułam
Aż tak się tym w sumie nie przejęła. Dopiero jak już opuściła salę to pękła choc myślałam, że będzie to gorzej wyglądało;)
_________________ Mówi się, że potrzeba tylko jednej minuty, żeby kogoś zauważyć,
jednej godziny, żeby go ocenić i jednego dnia, żeby polubić,
ale całego życia, by go później zapomnieć.
"Żyję więc walczę...
Żyję więc śnię...
Żyję więc kocham...
Żyję bo chcę...?"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum