taaak, ona chyba na wszystkich zrobila niesamowite wrazenie, dziewczyna ma swoj masakryczny styl, zatanczyla genialnie, to jak tanczyla motywy z michaela powalilo mnie na ziemie, poza tym dziewczyna jest medialna, otwarta, sympatyczna. no wystep jeden z lepszych, zdecydowanie.
monika89 [Usunięty]
Wysłany: 2007-09-26, 19:41
Jest niewątpliwie ciekawą i utalentowaną osobą, kamery ją nie krępują, no ale jak się tańczy od dziecka...:)
no wlasnie, to jest niesamowite co sie teraz dzieje.. jak bede mial dziecko to bede je wysylal wszedzie : P nie no, nie mozna byc dobrym we wszystkim, najgorsze jest to ze to w duzej mierze zalezy ode mnie , bo dizecko w wieku 4 lat niekoniecznie bedzie wiedzialo co chce robic Oo
niesamowite ruchy:) pozdroooo dla diany:D i wcale nie dirty diany:Dheh;] No ja mam nadzieje ze nasza koszalinska gwiazda zagoscila w paryżu do konca:D talencik jakich malo:) i slucha mistrza jak ja od dziecka:D mmmm
ohhh yeahh Diana...Sasza...Diana.....siuuuup
Wreszzzzcie^^....ona potrafi....te zdolnosci napewno odziedziczyla po rodzicach...wkoncu tez tancza....:)...wie gdzie kameryy^^ ba nie po raz pierwszy na scenie
była w rytmie Mtv tam tez wygrala^^
_________________ http://i32.tinypic.com/fbyo3t.jpg
"Taniec jest najwznioślejszą,
najbardziej wzruszającą,
najpiękniejszą ze wszystkich sztuk,
bo nie jest tylko prostą interpretacją
czy wyobrażeniem życia;
jest samym życiem"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum