Chcem się na ten temat wypowiedzieć.Kamil jeżeli to czytasz no to dobrze lubie ciebie bardzo nawet i kocham chciałabym ciebie zobaczyc na Żywo ale chyba to się nie spełni.Tancz jak najwięcej wtedy utrwalisz sobie pamieńc wzystkich twojich układów.3maj sie pozdrowienia dla całej Twojej rodziny.Malwina Uzytkownicy jeżeli podoba Wam sie ta piosenka to mam jej tytuł.Jeżeli chcecie ten tytuł kontakt zemną to numer gadu-gadu 108988 65
Jeszcze się nie wypowiadałam na ten temat więc teraz napisze:)
Jest poprostu bardzo uzdolnionym dzieckiem ;p Byłam pod wrażeniem jego umiejętności, których się nauczył w zaledwie 2 lata. Zdobył nawet tytuł wicemistrza świata Szkoda tylko, ze ma dopiero 11 lat bo szkoda bybyło gdyby taki talencior nie wystąpił w YCD
_________________ Mówi się, że potrzeba tylko jednej minuty, żeby kogoś zauważyć,
jednej godziny, żeby go ocenić i jednego dnia, żeby polubić,
ale całego życia, by go później zapomnieć.
"Żyję więc walczę...
Żyję więc śnię...
Żyję więc kocham...
Żyję bo chcę...?"
No, ale jakby pomyśleć, jest dobry w Electric Boogie Nie wiadomo, czy sprawdziłby się w innych stylach xD
Ale tańczy rzeczywiście cudnie, i należy mu się szacunek - szczególnie ze względu na te 11 (teraz już 12) lat
_________________ "Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, aż znajduje się taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on to robi.."
by Albert Einstein ♥
`Prawda nas jeszcze zadziwi..`
Przyjazne linki Sponsor
Skad: Z forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum