Mam tylko jedna uwage-literowka w slowie "nieoficjalnej" w pierwszych slajdach
_________________ "Contemporary dance principles include: centering, alignment, gravity, breath, contraction, release, fall and recovery, spension, balance and off-balance, tension and relaxation, opposition and emotion."
Pomysł suuper!!
Ale zgadzam się z Ree, że można by wstawić jakieś fragmenty występów albo zdjęcia z YCD, żeby filmik był jeszcze bardziej w klimacie YCD. Można by też wypisać o czym można porozmawiać na forum, bo ze screenów trochę słabo widać na jakie działy podzielone jest forum.
_________________ TKZK! Krysek-ogryzek forever ;P
YCD II: Kryspin & Kasia
YCD III: TOMEK!!, MARCIN i... Wiola?? /Iza? Michał i Błażej
Literówka to moja wina.. Przepraszam, ale czasem się mylę
No można dać te zdjęcia, ale to będzie trochę dłuższe i wątpię czy by ktoś to chciał wtedy oglądać..
_________________ "Muzyka jest niewidzialnym tańcem, a taniec niesłyszalną muzyką."
Jean Paul
Wiek: 15 Dołączyła: 09 Maj 2008 Posty: 692 Skąd: z Parówersa
Wysłany: 2008-08-19, 08:58
A tutaj główne brawa należą się iz To ona zarzuciła motywację. I ona montowała, miała najcięższą robotę. A taka skromna jest. Mi osobiście się filmik podoba. Na razie poczekała bym ile osób ogląda ten, a potem zastanowiła nad rozszerzeniem go.
O nie nie...
Pomysł był Szczypa To ona wymyśliła to wieki temu. Film nawet zrobiła, ale nie chciał się dodać..
Roboty tu dużo nie było. I kurcze jeszcze z błędami zrobiłam..
_________________ "Muzyka jest niewidzialnym tańcem, a taniec niesłyszalną muzyką."
Jean Paul
Ej ja tylko dałam pomysł ,żeby film wstawic na yt i zrobiłam jeden gdyby nie format w jakim to zapisalam ... Ale kazdy mogl na to wpasc więc dla iz wieksze brava
Nie prawda. Brawa dla Ciebie.
Kurcze nie wpadłam na pomysł, żeby dać coś takiego jak pomysłodawca filmu
zrobię za jakiś czas bardziej dopracowany i na pewno w napisach końcowych będziesz na pierwszym miejscu
Jean Paul
Brakuje mi w nim tylko czegoś takiego, co wywoływało by we mnie wspomnienia dotyczące forum.. (pierwsze osoby poznane na forum, pierwsze rozmowy na chacie, wyczekiwanie na każdą środę wraz z paskiem na stronie głównej informującym kiedy następny odcinek YCD, itp. ) Ale pewnie nie o to w tym filmiku chodzi. Ważne, że An się wygadała, haha
_________________ "Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, aż znajduje się taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on to robi.."
by Albert Einstein ♥
`Prawda nas jeszcze zadziwi..`
Przyjazne linki Sponsor
Skad: Z forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum