z cyklu: nie oceniaj książki po okładce,słusznie też tak myślę
_________________ żyj i pozwól żyć innym
Marteczka [Usunięty]
Wysłany: 2007-08-20, 11:45
Słuchajcie moim zdaniem agustin egurrola jest bardzo fajny i nie jest gejem !!!!!!!!!
Dlaczego tak sądzicie ???????? A ile on ma wogóle lat ???????????? Ma kogoś???????
Marteczka, nie burz sie tak tutaj, jakby ktoś wiedział to by Ci odpowiedział raczej. Ma 36 lat i z tego co mi wiadomo, ma kogoś aczkolwiek nie wiem dokładnie więc się nie wychylam, z resztą jakie to ma znaczenie?? w tym programie żadne.
_________________ żyj i pozwól żyć innym
Marteczka [Usunięty]
Wysłany: 2007-08-21, 09:36
No tak , ale to są pytania prywatne a mnie interesuje jego życie prywatne!!!!!!!!!!!!!
wydaje się być miłym facetem i w tym wypadku na miejscu, ale jest jedna rysa na tym wizerunku, otóż znajomy chodzi aktualnie na zajęcia na Europejskie Spotkania Taneczne
w szkole Egurroli i bardzo narzeka na tłum na sali, tak jakby Egurrola chciał upchnąć maksimum ludzi nie martwiąc się zupełnie o to czy tancerze będą w stanie cokolwiek zrobić w takich warunkach, nie jest to pierwszy głos na ten temat, który do mnie dotarł / rok temu koleżanka zrezygnowała z zajęć z tego samego powodu/
_________________ drugi raz już nie zrobisz pierwszego wrażenia
Marteczka [Usunięty]
Wysłany: 2007-08-22, 08:06
No dobrze to wiem , ale czy na zajęciach jest miły???????????
zajęcia prowadzi tylko z formacją tańca nowoczesnego V2, a do tej grupy nie można trafić ot tak z ulicy, jest wymagający, nie toleruje alkoholu, jest pasjonatem tańca i podobnego zaangażowania i pracowitości wymaga od swoich tancerzy, znajomy jest bardzo zadowolony z tej współpracy
_________________ drugi raz już nie zrobisz pierwszego wrażenia
Marteczka [Usunięty]
Wysłany: 2007-08-23, 08:20
No ok ale czy papierosy toleruje i czy sam pali to jest dla mnie ważne
Przyjazne linki Sponsor
Skad: Z forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum