Uważam, że ogólnie Augustin jest spoko i ocenia sprawiedliwie, ale wczorajsza krytyka Roofiego i Diany... On wręcz na nich nakrzyczał! Słychać było w jego głosie jak bardzo się przejął.
Tego wczorajszego mu nie wybaczę...
Na szczęście Diana w następnym docinku będzie z Piotrkiem i zatańczą locking. Mam nadzieję, że tym razem jurorzy nie będą mieli im nic do zarzucenia. Sasza po prostu ROZGROMI konkurencję!!!
Ala93 [Usunięty]
Wysłany: 2007-11-01, 22:29
ja lubie augustina spoko koles nie gada glupot i oocenia sprawiedliwie.
SiSAiN [Usunięty]
Wysłany: 2007-11-01, 22:34
tak ocenia sprawiedliwie...i tyle... a babka przynajmniej pociesza tych tańczących uważam żę każdy z jurrorów zasługuje na słowa uznania!!
Niskie ukłony dla pana Agustina Egurroli za jego świetnie ułożone choreografie, wyczucie stylu i zrozumienie. We wszystkich odcinkach "Tańca z gwiazdami" grupa VOLT tańczyła fantastycznie. Potrafi w jedną całość doskonale skleić różne tańce w jedną całość.
W przyszłości bardzo chciałabym z nim współpracować.
_________________ "To moja największa wada,
że tańcuję bardzo rada."
Jan Kochanowski
egurola mi sie wydaje, ze jest szczery. cos mu sie nie podoba, to to powie, co mu sie spodoba to bedzie zchwycony. Pirog czasem chyba zazdrosci umiejetnosci tym uczestnikom, a Wera...pocieszycielka
taaa... ja jestem dla pana agurroli pelna szacunku i tak dalej, ale wystepy volt-u nigdy mi sie nie podobaly, jak wystepowali w tancu z gwiazdami, ktory mi sie za kazdym razem coraz mniej podobal, i wydawalo mi sie, ze oni jescze bardziej psuja no ale o gustach sie nie dyskutuje
[ Dodano: 2007-11-04, 13:56 ]
sorki zrobilam blad w nazwisku
_________________ So baby i will wait for you... ;**
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum