każdy tak mówi, bo ocenia Go przez pryzmat Jego sposobu mówienia, ale właśnie taki powinien byc prawdziwy facet: o spokojnym i aksamitnym głosie, a nie taki, co pluje i przeklina pod budką z piwem
to zależy co kto lubi Czy ma być spokojny nie koniecznie, o aksamitnym głosie hmmm to zależy jaki głos na kogo działa xD Powinien być delikatny i naprawde bardzo wiele rzeczy nie koniecznie taki właśnie jak Agustin. Bo on jest za bardzo delikatny. Nie znam go ale mam nadzieje że potrafi też być stanowczy =) Bo tak jak powiedziała Julka:), jest wrażliwy do przesady xD
A co do tych co piją i plują to są zwykli .... ekhm to nie są mężczyźni xD . Wydaje mi się że są teżmeżczyźni lepsi od Agustina xD A przynajmniej mam jeszczze taką nadzieje xD
_________________ Gdyby diabeł nie istniał i miałby go stworzyć człowiek, stworzyłby go na swój obraz i podobieństwo Fiodor Dostojewski
Augustin zrobił sie dziwny od momentu odpadnięcia Piotra. Takmi sie wydaje. Ale moshe zauważył że oni potrzebuja otuchy bo maja wystarczająco dużo stresu.? Nie wiem. :p Ma dobra serce. Ale nie przypadl mi do gustu i nie jestem jego fanką. wkurzał mnie .
_________________ Najbardziej stracony dzień to ten w którym nie zaśmialiśmy się ani razu.! ;DD ^^
nie przepadam za nim... wiadomo zna się na tańcu itp ale jego oceny są takie bez wyrazu... jest zbyt "delikatny" wobec innych uczestników, może trochę ostrzejszej szczerości poprawiłoby jego wizerunek... wg mnie, oczywiśce
nie przepadam za nim... wiadomo zna się na tańcu itp ale jego oceny są takie bez wyrazu... jest zbyt delikatny wobec innych uczestników, może trochę ostrzejszej szczerości poprawiłoby jego wizerunek... wg mnie, oczywiśce
widac ze nie ogladalas 1szej edycji
_________________ "Contemporary dance principles include: centering, alignment, gravity, breath, contraction, release, fall and recovery, spension, balance and off-balance, tension and relaxation, opposition and emotion."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum