Szukaj • Grupy • Rejestracja • Zaloguj

PORTAL •  CHAT [0] •  Regulamin •  Mapa •  Album •  Ludzie •  F.A.Q •  BB CODE •  Statystyki •  Download

Poprzedni temat :: Następny temat
Agustin zmiękł.
Autor Wiadomość

Montagros 
Ojciec Dyrektor

Wysłany: 2007-11-15, 13:05   Agustin zmiękł.

Chciałbym wrócić do sposobu oceniania uczestników przez Agustina.
Chłop kompletnie zmiękł. Na początku był moim ulubionym jurorem - sprawiał wrażenie profesjonalisty. Od kilku ostatnich odcinków nie poznaje Agustina. Wszystko mu się podoba. Nawet jak jest ewidentnie nierówno i nieciekawie. Całe szczęście, że przeciwwagę do tego stanowi Michał Piróg (z którego opiniami ostatnio bardzo się zgadzam). Nie wiem z czego to wynika - czy padł on ofiarą tej całej psychozy dotyczącej niektórych uczestników?
Co o tym myślicie?

montagros

katrin22 
Stały Tubylec

Wysłany: 2007-11-15, 13:19   

kolejno ,co tydzien odpadala jedna para-powiedzmy ze najslabsza,zostala niewielka grupka naprawde zdolnych ludzi,jednych bardziej ,drugich mniej,i co tu duzo gadac,wydaje mi sie ze jemu juz po prostu ciezko bylo ich krytykowac ,tym bardziej,ze juz napewno zzyl sie z nimi,obdarzyl ich sympatia.On jest bardzo uczuciowym gosciem....

Masshuu 
Przebijam się

Wysłany: 2007-11-15, 13:20   

Jak na mój gust to Augustin może ma tą swoją grupe Volt (jak to piwo :]) ale mało wie o tańcu, Piróg zdecydowanie wie więcej i praktycznie nie było jeszcze jego wypowiedzi z którą bym się nie zgodził, albo zapomniałem ;p.

ma1eusz

Dagusia17
Debiutant

Wysłany: 2007-11-15, 13:26   

Lubie tego i tego! obaj sa zabawni;d;d;d te ich sprzeczki:D smiechu warte...przynajmniej wesolo jest..choc Pirog dobrze ocenia..jest twardy i to dobrze...bardzo dobrze przygadal wczoraj tej Dianie"tandete";/

sylwia 
Wymiatacz

Wysłany: 2007-11-15, 13:39   

widać po nim zę się przejumje programem. może chce jakoś załagodzić sytuację po ostrych wypowiedziach Piroga? już sama nie wiem. faktycznie na początki jak oceniał to padały także słowa krytyki a teraz wszystkich chwali.

Magda83 
Guru

Ostrzeżeń:
 1/5/5

Wysłany: 2007-11-15, 13:43   

Cytat
kolejno ,co tydzien odpadala jedna para-powiedzmy ze najslabsza,zostala niewielka grupka naprawde zdolnych ludzi,jednych bardziej ,drugich mniej,i co tu duzo gadac,wydaje mi sie ze jemu juz po prostu ciezko bylo ich krytykowac ,tym bardziej,ze juz napewno zzyl sie z nimi,obdarzyl ich sympatia.On jest bardzo uczuciowym gosciem....
też mi się tak wydaje, zostały same najlepsze osoby i trudno mu je krytykować

Colette
Debiutant

Wysłany: 2007-11-15, 13:47   Re: Agustin zmiękł.

Zgadzam się w 100 %. Kiedy odpadł Piotr.. Augustin w dziwny sposób.. odczytał werdykt. A co do Michała Piróga,.. to na początku .. było mi żal jak tak po niej jezdził.. ,ale po wczorajszym odcinku doszłam do wniosku ,ze należało jej sie to... Natalia była tak świetna tancerką.. i została dziewczyna. która dobra jest w tylko jednym tańcyu.. jak tak można..??? :oops:

Kate
Świeżynka

Wysłany: 2007-11-15, 13:57   

Wszyscy co zostali, praktycznie całe swoje zycie poswiecili tancu. Moze nie chce ich krytykować tak strasznie, odbierac nadziei. Nie ma juz teraz slabych osob, wszyscy sa dobrzy i jak on to mowi: kochają to co robią. Może czasem tancza nierówno, nie sa idealni, ale maja potencjał i talent.

donna

Super Moderator

Super Sponsor

Wysłany: 2007-11-15, 21:10   

Lubię Agustina, ale nie dość, że zmiękł to odnoszę wrażenie, że zaczął w sposób nadnaturalny się mizdrzyć, tak jakby ze zdwojoną siłą chciał zadowolić te wszystkie fanki, które piszą jakie to on jest "ciasteczko" i jaki jest sexi itp, nie podoba mi się ta maniera :jezor:

Magda83 
Guru

Ostrzeżeń:
 1/5/5

Wysłany: 2007-11-15, 21:12   

powiem Ci, że też to zauważyłam, byłam ciekawa, czy ktoś też to zauważy, wyszłoby na to, że widział te teksty, ale wstyd :oops:

Malutkaa_TT 
Świeżynka

Wysłany: 2007-11-15, 21:14   

ale Pirog przesadza... niech lepiej w gole sie nie wypowiada skoro i tak wiadomo, ze mu sie nie podoba i będzie obrażał uczestników... ciekawe ja ON zatańczyłby taniec brzucha =/

Lauren 
Stały Tubylec

Wysłany: 2007-11-16, 02:28   

Ja odczuwam to tak: Egustin zmiękł i wszystkich chwali, bo chce zrobić na przekór Michałowi. Nie podoba mi się to...

jusia ;) 
Dyskutant

Wysłany: 2007-11-16, 15:34   

to nie jest do konca tak, ze chwali wszystko i wszystkich - nie zawsze wypowiada sie w samych superlatywach. a inna sprawa, poziom wysoki i tance coraz lepsze. poza tym przywiazal sie do tych ludzi i mu ciezko, ale co ty sie dziwic?... poza tym on JEST profesjonalista. wprawdzie nie podobaja mi sie uklady jego grupy, ale to profesjonalista i juz ;].

Martiska 
Świeżynka

Wysłany: 2007-11-18, 20:14   

Ja tam bardzo go lubie:) Troche krytyki, troche pochwał. Ostatnio zmiekl bo zostają najlepsi tancerze i nie ma czego krytykować;) A pirog wszystko wyolbrzymia:)

ania85 
Tubylec

Wysłany: 2007-11-18, 20:20   

sylwia napisał/a
widać po nim zę się przejumje programem. może chce jakoś załagodzić sytuację po ostrych wypowiedziach Piroga? już sama nie wiem. faktycznie na początki jak oceniał to padały także słowa krytyki a teraz wszystkich chwali.

Też mi się wydaje, że nie chcę dobijać uczestników po ostrej krytyce Michała;)

Przyjazne linki
Sponsor

Skad: Z forum

Odpowiedz do tematu