Jak oglądałam ten filmik to sobie przypomniałam, że Michalina albo Żaneta, już teraz nie pamiętam która, jak sobie nie dawała rady to powiedziała coś w stylu: "tak naprawdę wcale nie chciałam się tu znaleźć", wkurzyłam się i sobie pomyślałam, że tysiące osób chciałoby być na jej miejscu, a ona wyjeżdża z takim tekstem, jak już jest w Paryżu.
A poza tym zauważyłam, że sporo osób, które teraz już są w szesnastce dostało ostrzeżenia. Może chcieli zwrócić na nich uwagę
_________________ "Snuj marzenia tak, jakbyś miał żyć wiecznie; żyj tak, jakbyś miał umrzeć dziś." (J. Dean)
heheeh ja też pamiętam tą michaline i mi też się nie spodobało to jak powiedziała że tak naprawde to ona nie chciała się tam znaleść!! Przecież tyle ludzi tam poszło tyle ludzi mogło stańąć na jej miejscu a ona tak poprostu zmarnowała i swoją szanse i czyjąś
_________________ Dance its my live!!I love dance :*:*
_________________ How I wish, how I wish you were here
We're just two lost souls swimming in a fish bowl
year after year
running over the same old ground
What have we found?
The same old fears,
wish you were here.
tak naprawdę wcale nie chciałam się tu znaleźć, wkurzyłam się i sobie pomyślałam, że tysiące osób chciałoby być na jej miejscu, a ona wyjeżdża z takim tekstem, jak już jest w Paryżu.
Michalina... Ja tez to pamietam i tez se to pomyslalam..
[ Dodano: 2007-12-08, 22:59 ]
DOBRANOC
_________________ Najbardziej stracony dzień to ten w którym nie zaśmialiśmy się ani razu.! ;DD ^^
Przyjazne linki Sponsor
Skad: Z forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum