Canna,w drugim temacie masz wyjaśnioną sytuację.Przepraszamy,też jestem zła jak diabli bo sporo moich postów przepadło i mojej pracy w rozwinięcie tego forum,narazie nie ma wielu użytkownęików a i Ci co są niewiele piszą (z wyjątkami)więc taka strata jest dla nas bardzo dotkliwa.Tak jak w ogłoszeniach napisałam-proszę pomóżcie nam współtworzyć to forum,piszcie,dodawajcie,zapraszajcie ludzi...jak to mówią:"w kupie siła,kupy nikt nie ruszy"
a dziękuję,dziękuję:P niestety nie mój-zasłyszany tylko:P
_________________ żyj i pozwól żyć innym
Canna [Usunięty]
Wysłany: 2007-08-05, 23:33
Nie no wiecie wiadomo, że jedna osoba nie wiele zdziała, tylko kurna czemyz to nasza praca przepada.... ja tu się produkuje i co wchodze to zamiast wiecej to mniej postów... ogolnie rzecz biorąc mam gdzies czy mam 40 postów czy 800 to tylko liczby, ale chodzi o to ze w tematach jast taka urwana rozmowa... nagle zaczyna się nie wiadomo skad... i to dla nowych użytkowników jest troche do dupy, a no i czytałam drugi temat dzieki:]
no mnie też wnerwiło,że pracy tyle mojej przepadło i że ze środka posty wyrwało i nie wiadomo o co idzie...pierwsze kroki bywają trudne,trzeba się podnieść i iść dalej:)
shoutbox był mto nikt w nim nie pisal więc usuneliśmy:) zobaczymy co da się zrobić. Sweet dziękuję bardzo za komplement o ile to nie jest ironia
_________________ żyj i pozwól żyć innym
garbojad [Usunięty]
Wysłany: 2007-09-19, 21:31 Re: Propozycje.
Witam
Bosze co to jest ale po kolei :
po pierwsze promo nazwa programu, Dlaczego ten program nie nazywa się tak jak na całym świecie tylko jak zwykle to u nas bywa do angielskiego tytułu dodaje się prawie identycznie brzmiący tytuł po polsku zienada
po drugie primo po co są te dwie osoby w jury skoro i tak wszystko zależy to od typka w gagu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum