_________________ Dance is your pulse, your heatrbeat, your breathing.
It's the rythm of your life.
It's the expression in time and movement, in happiness, joy, sadness and envy.
Niestety jeden taki temat juz istnieje...
zanim będziecie chcieli jakiś założyc sprawdzajcie czy w hyde nie ma już takiego, bo coraz częściej się powtarzają.
_________________ Mówi się, że potrzeba tylko jednej minuty, żeby kogoś zauważyć,
jednej godziny, żeby go ocenić i jednego dnia, żeby polubić,
ale całego życia, by go później zapomnieć.
"Żyję więc walczę...
Żyję więc śnię...
Żyję więc kocham...
Żyję bo chcę...?"
no wiec tak
uwazam, ze temat powinien byc usuniety, albo przynajmniej wszystkie posty z niego
odcinek zaczne sie za parwe godzin, a juz tyle postow
ludzie walkuja jedno i to samo w ogole bez sensu. nie wiem jak mozna pisac o odcinku, ktoregfo jeszcze nie bylo
spekuluja pary, kto bedzie zagrozony, a juz takie tematy zostaly poruszane np. w tmnacie o finalowej szesnastce
ja w kazdym badz razie tak to widze. po prostu pred odcinkiem nabij wiecej postow niz napisza po nim.
Właśnie chciałam o tym napisać. Kasia ma rację, bo wszystkie posty są co prawda napisane w innej formie, ale dążą do jednego : "Dzisiejszy odcinek będzie ciekawy!''. Może by usunąć te posty jednak?
_________________ "Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, aż znajduje się taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on to robi.."
usunęłam.Jednoczesnie ustalam nową zasadę w tej sprawie:
temat o odcinku zakładają TYLKO administratorzy forum,ewentualnie(w przypadku gdyby temat nie pojawił się do godziny 21:30,bo nas nie będzie)moderatorzy.
Tematy o odcinkach zakładane przez użytkowników będą kasowane,a autorzy tematu karani ostrzeżeniem.
Powód: masa bezsensownych postów nie na temat.
_________________ Mówi się, że potrzeba tylko jednej minuty, żeby kogoś zauważyć,
jednej godziny, żeby go ocenić i jednego dnia, żeby polubić,
ale całego życia, by go później zapomnieć.
"Żyję więc walczę...
Żyję więc śnię...
Żyję więc kocham...
Żyję bo chcę...?"
czy to czasem nie przesada ?? ludzie ja rozumiem że go lubicie ale bez przesady gdy każdy chciał założyć temat o swoim faworycie zrobił by sie niezły śmietnik... uważam że poniższe tematy to albo powielenie tematu "ogólnie o Patryku Różnieckim" albo informacje które z pewnością mogłyby sie znaleźć w tym temacie...
_________________ Niemożliwe to tylko wielkie słowo rzucone na wiatr przez maluczkich, którzy godzą się z naturalną koleją rzeczy, zamiast wykrzesać siłę, by ją zmienić. Niemożliwe to nie fakt. To jedynie opinia. Niemożliwe to nie deklaracja. To wyzwanie. Niemożliwe to potencjał możliwości. Niemożliwe jest chwilowe. NIEMOŻLIWE NIE ISTNIEJE.
MROŻEK MA WYGRAĆ!:)
Przyjazne linki Sponsor
Skad: Z forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum