_________________ http://i32.tinypic.com/fbyo3t.jpg
"Taniec jest najwznioślejszą,
najbardziej wzruszającą,
najpiękniejszą ze wszystkich sztuk,
bo nie jest tylko prostą interpretacją
czy wyobrażeniem życia;
jest samym życiem"
hahah Świetnie, wiedziałam, że na koniec Diana pokaże coś "swojskiego" i wiedziałam, że Maciek walnie w tym tańcu o podłoge... on jest z tego znany
Dobrali ich świetnie ;D fajnie zatańczyli.
_________________ Nikt przecież nie powiedział, że to ja mam rację.
Wedlug mnie nie pasuja do siebie... nie wiem czemu ale mam wrazenie ze jest miedzy nimi jakas blokada... co do jiva to... w sumie fajny był ale troche za molo jiva w jivie
_________________ " Podaruj mi cos, czego nie zrobede sama
a wtedy ja szepne Ci
- mozesz mni dotknąć "
Mi się średnio podobało, ale para jest dobrze dobrana. Może następnym razem będzie lepiej. Pary będą takie same, chyba że odpadną osoby z różnych par. Wtedy te dwie pozostałe osoby połączą się w parę. A jak wyłoni się finałowa dziesiątka lub ósemka (tego nie wiem), to będą losować co tydzień nowego partnera.
Jeśli chodzi o układ to uczestnicy nie wiele mają do powiedzenia. Stąd niektóre układy są fajniejsze - zależy od choreografa. Oni mogą tylko super zatańczyć coś ci wymyśla ktoś inny...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum