ok nawet fajnie zatanczyla,o (Panu) Piotrze (Kingo Rusin zlituj sie ) nie ma co sie wypowiadac zbyt duzo bo to profesjonalista.
Ps.moim skromnym zdaniem ,Jagielski wymysla najciekawsze uklady w tym programie
Calkiem spoko, ale zgadzam się calkowicie z Agustinem, ktory powiedzial, ze taniec to nie tylko gimnastykai my juz wiemy, że Ida jest fantastycznie wygimnastykowana. Teraz chcemy zobaczyc jej taniec
milutka2255 [Usunięty]
Wysłany: 2007-10-26, 10:37
nieźle, ale zgadzam się z wypowiedzią augustina za dużo gimnastyki. może w następnym odcinku będzie lepiej. szkoda, że tito nie tańczył
Ala93 [Usunięty]
Wysłany: 2007-10-26, 11:39
nie no fajnie ale ten szpagat w powietrzu zrobil na mnie ajwieksze wrazenie fajnie fajnie...
Wiek: 18 Dołączyła: 01 Sie 2007 Posty: 502 Skąd: z kosmosu
Wysłany: 2007-10-26, 12:52
fajny układ ja tak samo zgadzam sie z A.E ... to na to samo by wyszło jakby ktos non stop robił potrójne salta w układach bo to umie;] IDA tancz;];] fajna choreografia.. własnie taka dopasowana do jej wieku
_________________ "..kiedy b-boy własnym ciałem udowadnia kto ma racje!!....."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum