ta cala Maria denerwuje mnie nawet bardziej niz Rusin.. strasznie sie popisuje, sie chce byc fajna na sile ale jej to raczej nie wychodzi. I to ze jurorzy sie tak nia podniecaja a na Piora w sumie jada jak on jest 100 razy lepszy od niej :/ nie wiem moze tez to zauwazyliscie albo ja jestem przedrazliwiona
A no właśnie, co oni się tak na tego Piotra zawzięli?
Szczerze, mi się układ podobał. Spodobał się też widzom, publiczności. Piotr i Maria załapali z nimi, poprzez swoje taneczne show, kontakt.
_________________ "Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, aż znajduje się taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on to robi.."
by Albert Einstein ♥
Więc nie bój się.
Podaj swoją dłoń.
Zaufaj mi.
Byłam tam nieraz...
madonna [Usunięty]
Wysłany: 2007-10-22, 14:48
zgadzam się z tobą Marta. Ta cała Maria tak mnie wkurza!!!
snoopi [Usunięty]
Wysłany: 2007-10-22, 15:00
pokaz bylby naprawde fajny gdyby rzeczywiscie bylo o 15 sekund wiecej tańca. tymbardziej mi sie nei spodobało gdyz ostatni motyw był skopiowany z filmu rewanż(ale dobry motyw ) a ja jestem zwolennikiem indywidualizmu. w sumie chyba nic nowego nie poweidziałem
Ala93 [Usunięty]
Wysłany: 2007-10-26, 10:19
a mi sie podobal ten taniec byl poprostu swietny.
jOOtka [Usunięty]
Wysłany: 2007-10-27, 14:34
Ten występ zapadał w mojej pamięci do tej pory najbardziej (jeśli chodzi o taniec w parze). Dwie bogate osobowości tańczące razem , swój chyba ulubiony gatunek
Kupę emocji, zabawy...
no fajne ale maria sie nie zachwycam a wrecz przeciwnie..
kAroliNka15151 [Usunięty]
Wysłany: 2007-11-02, 21:40 piosenka
Maria to fajna dziewczyna jesli chodzi o charakter.. swietnie tanczy.. tylko wie moze ktos jaki tytul ma piosenka w podkladzie z filmiku z przygotowania..?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum