Od początlu byłam za Piotrem i strrrasznie żałuję że już go nie ma!!!
aha czyktoś mógłby mi wysłać tą piosenkę do ktorej tańczył Piotr solówkę bo nie moge znaleźć ......
natalia_9207@interia.pl
nie tanczyl a tanczy caly czas tylko ze nie w tym programie nad czym tez ubolewam bo strasznie lubilam patrzec jak wywija te swoje ruchy ehhhh
szkoda ze odpadl tak genialny tancerz ale miejmy nadzieje ze jeszcze zaistnieje gdzies i bedzie slawny... ja w to wierze i zycze mu tego z calego serduszka:*:*
_________________ Owszem żyję na gównianym świecie,
ale żyję i nie boję się
Wysłany: 2007-11-30, 19:46 .....
Spójrzcie na niego!!!!!Nie powinien odpaść no bez kitu co za debile glosowali na kogos innego(czy ktoś wie z kod można sciągnąć odcinek z tą solówką z góry dzieks ) Jak myślicie będzie startował w 2 edycji
POZDRO DLA FANÓW PIOTRA
Piotrek i tak czy odpadles jestes zajebistym tancerzem
domin chyba sobie kpisz.. wydaje mi sie ze on jest takim czlowiekiem ze nie pcha sie tam gdzie go nie chca takze daruje sobie 2 edycje no chyba ze jako juror hihihihihi.. tez tego nie czaje jak mogl odpasc ale on i tak da se rade bo chlopak ma talent i ambicje
_________________ Owszem żyję na gównianym świecie,
ale żyję i nie boję się
Przyjazne linki Sponsor
Skad: Z forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum