Super ... On ma coś takiego w tych oczkach że aż chce się na niego patrzec I ma zarąbiste poszucie humoru xD
Najlepiej mu się do takich właśnie piosenek chyba tańczy , to do niego pasuje
_________________ KoChAm To Co RoBiE ...
Co Ja RoBiE? ^ ^
Ja Tańcze! (--_-- )
Napewno klimat w YCD nie będzie już ten sam... Bez "głosujcie tylko, jeżeli się podobało..." etc. Dobrze, że są jeszcze pozostali moi faworyci, również wiele wnoszący do programów na żywo (:
_________________ before you lock my love away, please
let me testify.
ja byłam caly czas pewna ze Piotr wygra!!! on jest wspanialy jednym slowem.. przystojny... super uśmiech...cudowne oczka i świetne sie rusza!!wiec czego chciec wiecej i dlatego jestem taka zła ze on odpadł ze masakra!!! ten program nie bedzie juz taki sam jak wczesniej!!!
ELO JESTEM NOWY.Ale powiem wam że Piotr Bardzo fajnie tu zatańczył...I chcę się dowiedzieć jaka to nuta? Bo to nie jest Sammy-Slow A przynajmniej nie mogę znaleźć
Niech ktoś mi ją prześle na www.thund3r@poczta.onet.pl
Wiek: 13 Dołączyła: 15 Lis 2007 Posty: 830 Skąd: z Krakowa
Wysłany: 2007-11-17, 11:16
Wszystkie solowki Piotrka byly super i nie rozumiem nadal dlaczego odpadl. Chyba przez to ze powiedzial ze ma dziewczyne i wszystkie dziewczyny ktore na niego glosowaly przestaly przez ta Sandre
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum