wierdze ze caly efekt został zepsuty przez koszmarny wizerunek...
Powiem inaczej, myślę że ludzie wzięli Żanetę za taką pustą lale, która się tylko uśmiecha :/ Wogóle nie rozumiem tej irytacji i myślę że to a nie solo zadecydowało o tym że Żaneta odpadła :/ A szkoda bo jej taniec był niesamowity i uważam że powinna zajść o wiele dalej.
Revan napisał/a
Nie mogli jej wyprostowac wlosow tak jak w jazzie z Gregiem miala? Wygladala przecudnie
Jak dla mnie to ona zawsze wygląda przecudnie bez względu na to jakie ma włosy.
_________________ "Taniec jest jak napad na bank – liczy się każda sekunda."
I can't feel the way I did before. Don't turn your back on me. I won't be ignored.
A ja do tego dodam jeszcze,że Żaneta miała wtedy bardzo silną konkurencję.Kasia i Aneta też były świetne.Padło wtedy na Żanetę.
[ Dodano: 2008-08-02, 16:04 ]
Od początku castingu robili z niej wielką ofiarę, bo ona coś tam przeżyła, jest skromna i pięknie tańczy... Wcale nie jest taka wyjątkowa. Może coś tam potrafi... Ale COŚ potrafiło wiele osób na castingu. I ta jej dziecinność... Niby miła, ale czasami wkurzająca. Mogłaby czasem zachowywać się poważniej.
Przyjazne linki Sponsor
Skad: Z forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum